ÅPENT BREV TIL ARENDALSUKA

Mange av oss som ikke liker dagens utvikling, kommer til å forlate Norge når ting blir fælt.
Null problem. Da får dere på venstre som hyler om uendelig grenseløshet og utopisk harmoni ønsket deres innvilget.

Hvis du som leser er veldig ung:
Ikke drøm for mye om oljepengene og velferdsstaten. Oljepengene forsvinner nok et eller annet sted i korrupsjonshavet. Bygg heller ditt eget liv og vær sterk og god, og følg dine prinsipper. Minimer statens makt over deg ved å kunne ta avstand fra staten når det trengs. Hvis du er avhengig av staten, er du en slave.
Mange eks-kommunister kunne gitt samme råd. Vi nordmenn har lenge fått sydd puter under armene og skjønner i grunn veldig lite.

Når så de gjenværende aktivistene på såkalte «radikale høyre» forlater landet i skam over eget land og pga. utakknemligheten de ble vist via scenenekt og vold, får dere som sitter igjen gleden av å menge dere i et drømme-Norge med en stadig økende andel fremmedkulturelle (dvs. de innvandrerne som ikke akter å integrere seg, men som i stedet ønsket å innføre Shariah eller andre parallelle strukturer) for dere selv.

Slike som meg står opp litt for ytringsfriheten og rasjonell dialog enn så lenge. Ikke fordi jeg ønsker å provosere eller spre faktisk «hat», men fordi jeg er sannhetssøker – og det står jeg ved. Det sagt så setter jeg alltid mitt norske folk først der alt annet er likt – for jeg er ingen folkeforræder. Det er viktig at vi får dømt kvasi-norske krigsforbrytere som er med på å skape krig og elendighet i utlandet, men min kulturelle identitet svekkes ikke bare fordi vi har enkelte folkeforrædere som går fritt.

Jeg bruker her «folkeforræder» ganske bevisst: Det er det norske folk som er mitt folk. «Landsforræder» er noe mer abstrakt – det er ikke staten eller landmassen som i seg selv kan forrås, men den norske ætt – et utstrakt nettverk av nærbeslektede familier som utgjør vår etnisitet. Slekter og slekters slekt.

Tar jeg grundig feil om noen faktiske forhold, så erkjenner jeg det. Jeg ønsker nemlig å leve i virkeligheten. Venstresiden burde vurdere å gjøre det samme. Men nei, venstresiden har nå gitt opp dialog om vanskelige saker og øver seg på å bli gode dhimmier for deres framtidige herskere fra utlandet.

Jaja, dette blir siste melding fra meg i dag for ikke å overbelaste kundesupporten på Arendalsuka!

Dere har vel mye å gjøre tilknyttet å støtte kommunister som Kvinnegruppa Ottar – som gir blanke i det økende voldsnivået og overfallsvoldtektene i Norge og i stedet fokuserer på at det er viktig med uttrykkelig «samtykke» før to person ruller seg i høyet (en lov som er importert direkte fra voldtektshelvetet Sverige) – det vanvittige med dette, er at hvis en mann og kvinne har sex uten å spørre hverandre først, så kan begge etterpå saksøke hverandre for voldtekt!
Dere i Arendalsuka har sikkert nok å stri med hva gjelder å sørge for at de gamle løgnpartiene får fortsette med å mele sin egen kake mens de skakkjører Norge bit for bit i egen kyniske vinnings hensikt.

Litt av grunnen til at jeg gidder å skrive til dere overhodet i dag er fordi jeg vet at alle i Norge har et hjerte og en hjerne. Men, det er ikke alltid disse to organene er koblet sammen, og jeg vil stresse viktigheten av dette.
For alt jeg vet er du som leser dette en muslim som ønsker Shariah i Norge. Det er din rett, jeg har ikke noe i mot deg som person, men jeg er sterkt i mot Shariah-politikk i Norge, simpelthen fordi jeg er nordmann og dette er Norge.
Alle mennesker har naturligvis egne meninger om hva som utgjør en riktig og god samfunnsinnordning. Ingen enkeltpersoner bør lastes for sine tanker og ord, så langt de følger landets lov og rett som eksemplariske borgere.

Jeg velger å tro at folk flest har muligheten til å forstå situasjonen vi er i, selv om jeg dessverre bommer minst 50 % av gangene.
Ja, vi er blitt et dypt splittet folk …
Det går fint å være splittet, så lenge alt fremdeles står relativt bra til, slik som i dag. Folk flest har mat, drikke og YouTube. Et kompromittert og manipulert venstrevridd YouTube, ja, men et YouTube nonetheless …

Når ting tilspisser seg i takt med demografisk-religiøse endringer, da kommer garantert dere gode samaritaner og naivister løpende og hyler om at Shariah i grunn ikke er så moro likevel. Hva var det vi sa? Men, dere er alltid velkommen tilbake på høyresiden hos oss fedrelandsnasjonalister.
Vi tilgir selv venstreradikale.
Ja, faktisk ser vi opp til godheten på venstresiden noen ganger, men vi mener bastant at godhet må reguleres av sunn fornuft. Vi har begrenset med ressurser her i Norge, og ikke alle vi ønsker å hjelpe er som oss eller kan bli som oss. Ikke aller personer utenfra er i stand til å være med å dra en bør for et moderniserende Norge som i stadig høyere grad blir preget av automatisering og robotteknologi.

Dessverre er det slik at man MÅ man stå opp for NOE – man kan ikke stå opp for ALT!
Hvis man står opp for ALT, er dette det samme som å stå opp for INGENTING.
Da ender man fort opp som en deprimert nihilist, der man i mangelen på en meningsfull retning i livet og mangelen på stabile verdier støtter HVA-SOM-HELST.

Veien til å konvertere til Islam er kort når man står med et blankt lerret og føler seg fremmedgjort fra sin egen kultur, slik jeg har gjort tidligere i livet og slik mange andre ennå gjør i dag.
Det er ikke noe i veien for det i prinsippet, men du skal vite at du allerede står på skuldre som etnisk norsk, at du har et folk og en kultur i ryggen som alltid er der for deg skulle du ønske å finne ut hvem du egentlig er. Røttene venter. De kan avdekkes, og du bli mer glad i deg selv og ditt opphav, du kan dyrke din fortid og dine forfedre på en sunn måte som beriker livet, som gjør at du ser deg selv som ett ledd i en lang lenke av mennesker. Ja, så hvorfor transplantere deg selv til en ny religion-kultur som ikke har noe med din sanne identitet å gjøre?

Men igjen, bare bli muslim du. Men vær så snill: Ikke kast ut babyen med badevannet – selv om du har hørt at vikingene var slemme fra fiendene våre og du føler deg flau over din egen bakgrunn pga. kulturmarxistisk propaganda, betyr ikke det at du ikke kan vende tilbake og på egen hånd se på din arv uten hatefulle filtre fra våre fiender i innland og utland.

Det beste du kan gjøre, er kanskje i grunn å kaste TV-en ut av vinduet. Dette mener jeg billedlig talt: Det er livsfarlig å kaste TV-er ut vinduet, og kun idioter ville faktisk gjøre det.
Men om du absolutt må kaste den ut vinduet, er det viktig å først sperre av utendørs med sperretape rundt vindusområdet og få en bekjent til å bekrefte at TV-en trygt kan kastes ut vinduet uten å treffe noen nedenfor. Pass på at den lokale purken er distrahert med en katt i et tre, eller kanskje en lokal overfallsvoldtekt.

Når vi tenker på hvilken en dårlig plattform Arendalsuka har vært for Norges dissidenter år på år, slår det meg at Norge er som et diktatur uten reell frihet.

Voldstrusler fra venstresiden får Arendalsuka til å kaste vårt såkalte demokrati i søpla. De har ikke mer integritet enn at de bukker og neier til voldsvenstre ved første tegn til provokasjon. Det er også klart at alle stortingspartiene støtter voldsvenstre ved å la dem fortsette slik de gjør – i så måte kan man forsøksvis definere hele det politiske systemet som en femtekolonne mot vår frihet som bør avsettes ved neste valg ved å velge riktig (Hinthint: Selvstendighetspartiet, Demokratene, Liberalistene, Alliansen og andre). Dette omfatter selvsagt FRP, Høyre, SV, AP, Venstre og alle de andre hodene på den globalistiske organismen som vi frivillig underkaster oss via «sirkus og brød» (også kalt Stortingsvalg) hvert 4. år.

I dag ser vi at viktige ytringer blokkeres, og det er et fravær av viktige meningsutvekslinger mellom venstre og høyre som bør finne sted.

Dårlige ytringer MÅ IKKE ropes ned, men må avsløres som nettopp dårlige ytringer via belysende dialog. Man kommer aldri til nirvana ved å forestille seg flotte lys, engler og mirakler, men ved å belyse mørket. Selvutvikling er en oppdagelsesferd, men i stedet så klamrer vi oss til forenklede utopiske idéer. Når noe er for vanskelig å løse i praksis, dikter vi opp alternative forklaringer. Slik har man gjort i enkelte religioner i mange tusen år, og de som i dag påstå at de er ateister er de samme som er mest håpløst religiøse i flere viktige sammenhenger. Det viser seg at mennesket har et iboende behov for religion, og når man simpelthen kvinner seg med religionen uten å bygge opp et solid alternativ, blir man mer mottakelig mot vilkårlig religiøs programmering fra karismatiske lurendreiere (politikere!).

Hvis man tror på at sannheten alltid vinner frem og har størst verdi, så tror man på et marked for frie ytringer. I plenum kan vi luke vekk dårlige idéer og samles rundt de beste idéene!
Slik må det være! Men slik er det ikke i dag … Norge halter rundt på 1 fot og snart kan det være «game over» for all trygg og god fremtid for våre barn og barnebarn.

Grunnloven skjendes daglig, ettersom den ikke følges. Da kan den vel like gjerne formelt fjernes, så får vi et ærlig regime vi lettere kan forholde oss til! Ja, ingen liker vel byråkrati, så la oss fjerne grunnloven! Jeg mener her å belyse hvor absurd samfunnet er i dag, der de færreste har noen bevissthet rundt grunnlovens innhold og verdi.

Det var siste melding fra meg til dere i Arendalsuka. Jeg er ikke her for å preke, men bare for å si at vi har en utrolig mangelfull samfunnsdebatt og det er viktig at vi gir hverandre en sjanse. Jeg håper at du tok til deg NOE av det jeg har skrevet. I så fall er dette brevet en stor suksess.

For øvrig vil jeg si at Arendalsuka virker bra organisert, og de fleste medvirkende er sikkert veldig greie og gode.

God helg og håper dere har god tid til å reflektere over tapet av vår kollektive fremtid hvis vi ikke begynner å sette «hardt mot hardt». Voldstrusler, sabotasje og statlige overgrep kan ikke tillates i et demokrati, selv ikke mot upopulære meninger.

Noen siste tips for kommende dhimmier:
– Husk at man ikke kan voldtas hvis man stiller opp frivillig.
– Konvertering til Islam og hijab-bekledning er derfor å anbefale.
– Hvis man frykter rasisme som etnisk norsk muslim, så finnes det plastiske kirurger i dag som kan gi nesen araberfasong! Ellers er det bare å bruke brunkrem. Donald Trump kan muligens gi råd – bare tag ham på Twitter og spør om hudprodukter.

Med vennlig hilsen Eirik Birkeland

Annonser

2 Comments on “ÅPENT BREV TIL ARENDALSUKA”

  1. Som jeg skulle skrevet det selv..kunne ikke skrevet det så bra, men jeg er sååå enig!!
    ❤🙏

Comments are closed.