Den politisk korrekte pressen forteller ikke sannheten

Du har kanskje lest nyheten om hvordan tre menn spyttet og hostet i ansiktet på et eldre par som var ute på tur i den vesle britiske byen Paynes Park, Hitchin for å smitte det eldre paret med koronaviruset som det sies er svært dødelig særlig for eldre mennesker.

I den politisk korrekte saken som norsk presse siterte fra det statlige britiske nyhetsbyrået BBC ble det ikke nevnt noe om mennenes etnisitet eller hvordan mennene ble stoppet av en modig engelskmann som ikke kunne la de tre immigrantenes oppførsel mot det eldre paret passere.

Nå har det vist seg at den modige britiske 37 år gamle familiefaren som stoppet opptrinnet var den noe kontroversielle nyhetsreporteren og tidligere aktivisten Tommy Robinson aka Stephen Christopher Yaxley, og at de tre gjerningspersonene alle var av utenlandsk opprinnelse slik du selv kan se i videoen under.

Nå kan man spørre seg hvorfor mediene unnlater å navngi Tommy Robinson i denne saken der han stoppet tre menn som spyttet eldre mennesker i ansiktet og slo dem i et forsøk på å smitte dem med et dødelig virus, og hvorfor pressen forsøker å skjule det fakta at alle tre gjerningsmennene var av utenlandskopprinnelse?

Hver hjemme i Norge har vi også sett at flere ungdommer med utenlandsk opprinnelse til tross for de mange restriksjonene og oppfordringene fra myndighetene om å holde avstand til hverandre, og ikke samles i store folkemengder har fortsatt med masseslagsmål, knivstikking og spytting på folk uten at hverken politikere eller pressen reagerer med avsky.

Spørsmålet stadig flere etnisk norske menn og kvinner nå stiller seg ifølge de Alternativ Media har spurt er «Når har det norske folk nådd grensen?»

Si gjerne hva du mener i kommentarfeltet under.

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator

7 thoughts on “Den politisk korrekte pressen forteller ikke sannheten

  1. Årsaken til at dette tillates er fordi det er gitt instrukser om at innvandrere skal forskjellsbehandles slik at det kan bygges opp nok konflikt til at folket skal rope om hjelp fra myndighetene. Da kan mer overvåkning, mindre frihet og kontroll av individer økes betraktelig. Digital overvåkning og politistat kan innføres uten at folk protesterer for mye.

  2. Globalist-media og de politisk korrekte har fått munnkurv i å nevne Tommy Robinsons navn. Det er skremmende tider. Hvis du ikke tilhører mulitkulturens tilbedere og har «korrekte» holdninger idag, -så blir du heksejaktet og trakassert. Det har blitt verre enn under 2. verdenskrig, -hvis du ikke tilhørte NS!
    En utlending (eller deres etterkommere) kan voldta og drepe uten at etnisitet nevnes, og knapt straffes, -men hvis man rører en utlending er hele hysteriet om «rasisme og migranthat» på banen sporenstreks på alle landsdekkende media -med politikere i spissen.
    Etniske borgere i ethvert land kommer omsider til å bruke det gamle ordtaket «øy-for-øye» -og da bryter helvete løs, -det er dessverre uunngåelig, -og det er globalistpolitikernes skyld og ansvar!

Comments are closed.