Det Hvitehus sin stabssjef ber om et spesial råd for å etterforske Clintons uran avtale

White House stabssjef John Kelly sa mandag en spesiall etterforsker bør utnevnes for å undersøke demokratene rundt en uran avtale under Obama-administrasjonen og en dossier kompilert på Donald Trump i 2016 presidentkampanjen.

«Jeg tror sannsynligvis som lekmann på nødvendigheten av å undersøke denne typen ting, vi trenger å finne noen som er veldig, veldig objektive for å komme til bunnen av disse anklagene,» sa Kelly i et intervju på Fox News.

Et spesialråd vil bli utnevnt av justisdepartementet.

Republikanere i kongressen lanserte forrige uke en undersøkelse av en Obama-epoke-avtale der et russisk selskap kjøpte et kanadisk firma som eide 20 prosent av amerikanske uranforsyninger.

Les mer…

Annonser

About Jan Ivar Hansen

Webadministrator

View all posts by Jan Ivar Hansen →