Journalist anklager Rev. Jesse Jackson for seksuell trakassering

overgrep_anklage_mot_jesse_jacksonUSA – Borgerrettighetsaktivist Rev. Jesse Jackson er blitt anklaget for seksuell trakassering av en journalist som sier at Chicago-samfunnslederen grep på låret mens han gjorde en grov kommentar.

Journalisten Danielle Young, anklager Jackson i en artikkel for «The Root», for å ha gjort kommet med uønskede tilnærminger og kommentarer under en foto oppstilling etter en mediebegivenhet.

«Jeg gikk smilende mot Jackson, og han smilte tilbake til meg,» skrev Young. «Hans øyne skannet hele kroppen min. Plutselig følte jeg meg naken i genser og jeans. Da jeg gikk innenfor en arms rekkevidde av ham, strakte Jackson ut en hånd og grep tak i låret mitt og sa:» Jeg liker alt det her!’ og ga låret real klemme. »

Innlegget inkluderte flere bilder av møtet der Young skriver «ikke la smilet lure deg. Jeg knytter på innsiden.»

En representant for Jacksons Rainbow PUSH-koalisjon sa at «Selv om Rev. Jackson ikke husker møtet for tre år siden, beklager han dypt og oppriktig eventuelle smerter, Ms Young kan ha opplevd.»

Young sa at hun opprinnelig «aldri skulle fortelle denne historien» fordi «jeg lenge ikke visste om det var en historie å fortelle.»

Les mer…

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator