Trump administrasjonen utlyste 7. november til minnedag for kommunismens ofre

kommunist-holocaustTrump-administrasjonen utpekte 7. november, som nasjonalmerkedag for de over 100 millioner av ofre for den kommunistiske ideologi drept siden den kommunistiske revolusjon som fant sted i Russland 7. november 1917.

Utlysningen fra Trump administrasjonen er blitt angrepet og kritisert av både politikere og journalister på venstresiden til tross for den godt dokumenterte intoleransen og brutaliteten utøvd av kommunistiske regimer verden over.

Marion Smith, administrerende direktør for menneskerettighets organisasjon Victims of Communism dedikert til arbeidet med å huske de som led og døde under kommunistiske regimer og de som fortsatt er undertrykt av dem i dag, ønsket uttalelsen velkommen.

Les mer…