Svart kvinnelig sykepleier oppfordrer til drap på hvite babyer

baby-fodestueUSA – En sykepleier ved universitetet i Indiana er nå i hardt vær etter å ha kommet med rasistiske meldinger på twitter.

I flere twitter meldinger har Taiyesha Baker som er ansatt ved Riley Children’s Health som er et sykehus tilkoblet Helse Universitetet i Indiana kommet med grove anti-hvite twitter meldinger der hun oppfordrer hvite kvinner til alt fra å ta abort til å drepe sine barn ettersom de er hvite og dermed potensielle «rasister».

svart-sykepleier

Twitter som er et sosialt nettsted som den siste tiden har slått hardt ned på konservative, og ytringsfrihetsforkjempere som benytter seg av plattformen ser dessverre ikke ut til å ta rasisme og hatytringer rettet mot hvite på alvor.

Flere brukere av twitter har den siste tiden påpekt dobbelt moralen som ser ut å gjelde på plattformen, og har fremlagt skjermbilder fra flere ulike twitter meldinger hvor personer kommer med grove rasistiske kommentarer rettet mot hvite mennesker uten noen reaksjon fra selskapet.

Screen-Shot-2017-11-25-at-8.53.12-PM-hvit-rasisme

Les mer her…