Amazons lagerarbeidere jobber under umennskelige forhold

Generated by IJG JPEG Library

ØKONOMI – De grusomme arbeidsforholdene med utmattede arbeidere som hevder de drives så hardt at de faller sovende om på et Amazon-lager er nå blitt eksponert.

Utmattede arbeidstakere har etter sigende bare ni sekunder til å behandle hver pakke i løpet av en lang arbeidsdag på nettbutikklageret, viser en undersøkelse som hevder at ansatte utvikler panikkanfall da de sliter med å holde tritt med de tøffe kravene som stilles.

Ifølge en nyhetsartikkel ble en arbeidstaker fraktet til sykehus med ambulanse etter å ha kollapset på jobben.

Nå blir derimot eieren av Amazon.com Jeff Bezos hyllet i de aller fleste vestlige medier for hans enorme formue på nærmere 100 milliarder dollar, men da uten at man nevner noe rundt forholdene for de mange vanlige arbeidstakerne verden over som jobber under sterkt kritikkverdige forhold.

Les mer…