Den nye Østeriske regjeringen vil motsette seg islamiseringen av Østerrike

epa06285486 Austrian Foreign Minister and leader of the Austrian Peoples' Party (OeVP), Sebastian Kurz, leaves after delivering a press statement at the party headquarters in Vienna, Austria, 24 October 2017. Kurz announced his plans to start coalition negotiations for a new Austrian government with the right-wing Austrian Freedom Party (FPOe). EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

EU/ØSTERRIKE – En koalisjon mellom det Østeriske folkepartiets og det Østeriske frihetspartiet, som overtar makten i i landet den 18. desember, vil stille Østerrike i fronten av Vest-Europas motstand mot massemigrasjon fra den muslimske verden.

De massive demografiske og religiøse endringene som har pågått i Østerrike som tradisjonelt sett var et romersk-katolsk land, kan virke irreversibel, da landet har vært regnet som en viktig base for radikal islam i Europa.

Dette ser det nå ut til å bli en endring på ettersom både det Østeriske folkepartiet og Frihetspartiet som nå overtar makten i landet har sverget på å opprettholde landets vestlige kristne tradisjoner, og sette et punktum for masse immigrasjonen som har pågått under de mer EU vennlige regjeringer.

Sebastian Kurz, 31, som vant valg 15. oktober etter å ha gått til valg på et løfte om å stoppe den ulovlig innvandring til landet, vil styre sammen med lederen for Frihetspartiet Heinz-Christian Strache, 48, som under valget advart at massemigrasjonen er i ferd med å «islamisere «Østerrike.

I følge avtalen vil Strache bli visekansler og Frihetspartiet vil også ta kontroll over departementene for forsvar, innenriks og utenrikspolitikk.

«Vi har mye til felles [med Israel]. Jeg sier alltid, om man definerer det jødisk-kristne vest, så representerer Israel en slags grense. Hvis Israel mislykkes, svikter Europa. Og hvis Europa svikter, mislykkes Israel. » uttalte Heinz-Christian Strache, leder av det Østerrikske frihetspartiet under årets valg.

Kilde: gatestoneinstitute.org