Voldtektsepidemi i Sverige

sverige_gangrapes_malmöSVERIGE/EU – Den siste måneden har det vært registrert flere grove overfalls voldtekter der flere gjerningsmenn har angrepet og voldtatt unge etnisk svenske kvinner.

Den siste av disse overfallsvoldtektene fant sted natt til fredag 29.desember der en ung etnisk svensk kvinne i 18 års alderen ble overfalt og brutalt voldtatt av flere personer i bydelen Högaholm i Malmö.

Det er nå nedsatt en egen gruppe i politiet for å lage profiler av potensielle gjerningsmenn, og gruppen vil også utrede den siste tidens hendelser.

«Det vil komme mer informasjon i løpet av neste uke» uttalte Mats Karlsson i politiet til Aftonbladet.

Fredagens overfall er det femte overfallet av grov karakter der flere gjerningspersoner er involvert, og politiet utelukker ikke at det kan være en sammenheng mellom overfallene i Malmö.

Et klart fellestrekk er etter hva Rapport-X har fått oppgitt via sine kilder at gjerningspersonene er av utenlandskopprinnelse, og at ofrene er hvite etnisk svenske kvinner noe som alene gir grunnlag for å se en sammenheng mellom overfallene.

Det er også merkelig at politiet og pressen i disse sakene ikke går ut med noen beskrivelser av gjerningsmennene der man oppgir antatt etnisitet da det er en viktig faktor i forhold til å innhente tips fra potensielle vitner til overgrepene.

Ifølge FBI skal det mest avgjørende i en pågående etterforskning være å få sendt ut en god beskrivelse av den/de antatte gjerningspersonene så raskt som mulig ettersom muligheten for å få inn reelle tips drastisk reduseres for hver time som går.

Svensk og også Norsk politi ser ut til ikke å ha et ønske om å oppklare disse overfallene da man ikke går ut med en god fullstendig beskrivelse av gjerningspersonen/e så raskt som overhodet mulig, og velger å holde tilbake informasjon om overgripernes etnisitet av politiske årsaker.

Kilde: Aftonbladet.se