Berlin forbereder nyttårsfeiring med egne «frisoner» for å beskytte kvinner mot å bli voldtatt av immigranter

TYSKLAND/EU – Under Berlins nyttårsfeiring vil det ved Brandenburger Tor være opprettet en såkalt «sikkerhetssone» for å beskytte kvinner mot å bli seksuelt trakassert og voldtatt av gjenger bestående av innvandrermenn.

Kvinner som føler seg «trakassert» vil kunne søke hjelp fra tysk Røde Kors som vil holde til i en spesiell «sikkerhetssone» som ligger på Ebertstrasse.

Mens arrangørene aldri vil anerkjenne det, er «sikkerhetssonen» opprettet for å beskytte kvinner mot seksuelle overgrep fra primært muslimske mannlige immigranter.

Til og med BBC har måttet innrømme i sin artikkel at «sikkerhetssonene» i Berlin er et direkte resultat av situasjonen som oppstod i «Cologne» for to år siden, og som har blitt repetert i andre Tyske og Europeiske byer i etterkant, der «hundrevis av kvinner (primært hvite) rapporterte å ha blitt angrepet og seksuelt trakassert av gjenger med innvandrer menn».

Videoer som er blitt spredt i sosiale medier viser hvordan kvinner skriker og ber om hjelp, mens et overrumplet politi nærmest står stille og ser på mens overgrepene pågår.

Etter hendelsen gikk Cologne’s innvandrervennlige borgermester Henriette Reker ut og kommenterte hendelsen ved å forsøke å gi kvinnene skylden for opptrinnet, og oppfordret kvinner til å «holde menn på en arms lengdes avstand».

Tyske feminister oppsøkte også flyktningmottaket der mange av overgriperne holdt hus og delte ut blomster til mennene for å beklage at mennene angivelig var utsatt for «rasisme» og anti-islamisme.

Året etter var hundrevis av politifolk utplassert for å forhindre at en tilsvarende situasjon fant sted ettersom en stor mobb med mannlige immigranter fra Nord Afrika hadde samlet seg etter å ha avtalt via sosiale medier å gjenta hendelsen fra året før.

Ifølge professor Jörg Baberowski var angrepene på de tyske kvinnene ment å være en maktdemonstrasjon der muslimer viste at europeiske menn ikke kan beskytte sine kvinner.

Kilde: bbc.com, express.co.uk