Se UFOer dukke opp på morgen nyhetene i Oregon

MYSTIKK – Oppmerkende seere som så på en morgensending i Oregon var forvirret over å se hva det som synes å være to ufoer som dukket opp bak nyhetsankerene.

Den rare hendelsen fant sted forrige uke på Portlands KOIN da morgenanker Ken Boddie satte over til vær og trafikkmeldingen.

Plutselig, over skulderen, ser det ut til at et par lys strekker seg over himmelen på den store skjermen som viser seerne over morgengryet over byens skyline.

Siden den gigantiske videoveggen var bak dem, la ingen merke til det rare øyeblikket, og bare holdt praten i gang, noe som er noe av en passende metafor for det vanlige medieperspektivet på UFOer.

Likevel, fikk folk som så på showet hjemme med seg de merkelige lysene og begynte å spekulere i om hva de kunne ha vært.

Noen av teoriene som kan tilbys på nett inkluderer refleksjon i linsen, refleksjon fra et billys, og selvfølgelig romvesener.

Se videoen og si oss hva du tror det er i kommentarfeltet under. Og har du en mystisk video eller en hendelse du vil fortelle oss om så sen den inn via vårt kontaktskjema.

Kilde: dailystar.co.uk