Google sliter med et internt opprør blant menn med europeisk og asiatisk opprinnelse

TEKNOLOGI – Google har lenge ligget i front når det gjelder å fremme en politisk korrekt agenda, og har jobbet hardt for å skape et arbeidsmiljø hvor alle etniske og andre minoritetsgrupper er likt representert.

Dette har nå etter at den tidligere google ingeniøren James Damore saksøkte sin tidligere arbeidsgiver for å diskriminere konservative menn, fått ett sterkt tilbakeslag der nå stadig flere hvite og asiatiske menn nå ser seg lei av å bli diskriminert mot.

Mennene ser ut til å ha sett seg lei av disse kvakksalverne som hevder de kan bedre organisasjonens produktivitet ved å øke mangfoldet alene, uten å se på det enkelte individets kvalifikasjoner.

Kvinner og andre minoritetspersoner foruten asiatiske menn har blitt skjøvet inn i ulike prestisjeroller i organisasjonen uten at man har tatt hensyn til vedkommende faglige kvalifikasjoner, og organisasjonen har nå begynt å merke konsekvensene av endringene ved at google nå ikke lengre har den samme evnen til innovasjon som tidligere.

Flere ansatte ser på dette som en trussel mot dems arbeidsplass, og etter de mange avsløringene i James Damores sak mot google ser det nå ut til at menn av europeisk og asiatisk opprinnelse endelig har fått nok.

Nå slår de tilbake på alle tenkelige måter i organisasjonen, og det er lite ledelsen kan gjøre ettersom disse to gruppene utgjør nesten 70% av den totale arbeidsstyrken til google, og de sosiale krigerne i organisasjonen har nå trukket seg tilbake i sine skyttergraver, og har løpt skrikende til den politisk korrekte pressen i et desperat forsøk på å hente sympati.

Det ser dermed ut som om kulturkrigen, og googles krig mot den hvite og asiatiske heterofile mannen er tapt, og at feministene og dems allierte nå må finne seg en annen kamp arena.

Kilde: usatoday.com