Tysk kunstner, artist og aktivist endret mening om immigranter

TYSKLAND/EU – Den Tyske kunstneren og aktivisten Rebecca Sommer har i et intervju med et polsk nettsted fortalt hvordan hun gradvis endret sin oppfatning av muslimske immigranter.

I intervjuet forteller Rebecca hvordan hun gjennom mange års arbeid med flyktninger og immigranter gradvis endret sin oppfatning da hun fikk se hvor utakknemlige mange av immigrantene var da de kom til Europa.

I intervjuet sier Rebecca blant annet at hun og flere av de kvinnelige hjelpearbeiderne opplevde å bli seksuelt trakassert av immigrantene de skulle hjelpe, og at flere av hjelpearbeiderne til og med opplevde å bli seksuelt misbrukt, men ikke turte si ifra om det da det å varsle om seksuelle overgrep ble sett på som å motarbeide immigrasjonsarbeidet.

Hun forteller blant annet hvordan de menneskene som satt og spiste, drakk, danset og sang sammen med henne kalte henne en ‘Tysk hore’, og at de ikke viste noen form for takknemmelighet for det arbeidet hun og hennes mange kolleger gjorde.

Det ble etter hvert veldig klart for Rebecca at de fleste av muslimene hun hjalp og som kom til Europa ikke hadde noen intensjon om å bli integrert i det Tyske samfunnet, og at de så på etniske tyskere og andre ikke muslimer som mindreverdige mennesker.

Intervjuet er veldig avslørende i forhold til hva som egentlig foregår i dagens Europa, og det er absolutt verdt å ta seg tid å lese det.

Du kan lese hele intervjuet her på engelsk.

Kilde: euroislam.pl