150 Britiske skoler gjør det obligatorisk for elever å benytte hijab

STORBRITANNIA – Rundt 150 skoler har gjort det obligatorisk for barn å bære hijaben, og regjeringen er for politisk korrekt å gripe inn og gjøre noe saken, ifølge tidligere leder av Ofsted.

Sir Michael Wilshaw sa: «Det er noe slik som 150 skoler …. som kort sagt har gjort det obligatorisk for ungdommer å gå med en hijab – og hva skjer med disse skolene?

«Landet har blitt enormt forandret. Når ledere ønsker å forandre ting, må de nå ta hensyn til dypt sittende og oppriktige følelser i lokalsamfunnet, hvorav noen har konservative synspunkter. »

«Regjeringen må komme på banen. Den kan ikke lenger si at det er opp til rektorene. Rektoren kan bli konfrontert med en opposisjon som sier, du har tatt denne avgjørelsen, men det er en skole en halv kilometer unna som tillater (bruken av hijaber for eldre barn). »

På spørsmål om regjeringen er for politisk korrekt til å gripe inn og korrigere dette problemet, sa Sir Michael Wilshaw: «Ja absolutt. Det er en unna manøvrering, og det fører til at rektorene blir sittende igjen, isolerte og sårbare.»

Det ser nå ut som om islamiseringen av Storbritannia for alvor har tatt seg opp, og spørsmålet er når vi begynner å se denne trenden her hjemme i Norge.

Kilde: westmonster.com