Den mistenkte gjerningsmannen ved Florida skoleskytingen var medlem av «Syriske motstandsgrupper»

USA – Den mistenkte gjerningsmannen ved Florida skoleskytingen er av politiet identifisert som Nicolas de Jesus Cruz, en tidligere elev ved Marjory Stoneman Douglas High School.

«Sist år ble vi fortalt at han ikke skulle tillates å oppholde seg på skolens område med en ryggsekk» fortalte Jim Gard som var Cruz mattelærer avisen the Herald.

«Det var problemer med ham i fjor da han truet studenter, og han ble vist bedt om å forlate skolens område».

Ifølge The Daily Mail ble Cruz utvist fra skolen på grunn av ‘disiplinære årsaker’, og myndighetene har allerede begynt å fjerne alle spor etter Cruz fra ulike sosiale plattformer hvor Cruz skal ha postet veldig ‘forstyrrende’ innhold.

Ifølge en reportasje på Fox News var Cruz medlem av «motstandsgrupper» på facebook, hvor han også fulgte ulike Syriske og Irakiske islamistgrupper. Han skal også ha vært med og diskutere hvordan man laget bomber på et chatrom på Youtube.

Det kan se ut som om myndighetene nå forsøker å fjerne spor som kan indikere at Cruz hadde koblinger til Islamistgrupper i Syria og Irak, og at hans handlinger kan ha vært ett terror angrep.

Denne gangen var ikks gjerningsmannen en hvit amerikaner, men en latinamerikaner så det blir vanskelig for den politisk korrekte pressen å vir dette til å handle om rasisme.

Kilde: Dailywire.com