Transseksuell kvinnelig bryter får benytte testosteron i turnering

USA – En kvinnelig bryter i Texas har fått lov å benytte testosteron under et brytemesterskap da hun er i en såkalt «overgang» fra å være kvinne til å bli mann, og testosteronet er en del av behandlingen.

Det underlige her er ikke bare at bryteren som angivelig er transseksuell og ønsker å være mann får benytte testosteron under en konkurranse, men at hun får gjøre dette under et mesterskap for kvinner selv om bryteren selv hevder at hun er en mann.

Galskapen ser dermed ut til å være på vei også inn i brytningens verden, og enda flere kvinnelige idrettsutøvere må lide under de sosiale krigernes tyranni!

I videoen under kan dere se hvordan den transseksuelle kvinnen som går på doping slenger rundt på sin 18 år gamle motstander som frem til denne kampen hadde 32 strake seiere og 0 tap mot andre kvinner som ikke dopet seg.