Berlin er på vei tilbake til middelalderen etter at byen ble oversvømmet av immigranter

TYSKLAND/EU – Berlin er i ferd med å endres, og det er ikke til det bedre ifølge en ny artikkel i avisen Der Tagesspiegel som har intervjuet Arnold Mengelkoch som jobber med integrering av immigranter i bydelen Neukölln.

Til avisen advarer han om hvordan et stort antall av «flyktninger» og immigranter nå er i ferd med å endre den Tyske hovedstaden i feil retning, mens en rektor ved en av byens skoler sier at byen nå er «på vei tilbake i middelalderen».

Ifølge artikkelen får vi presentert tre eksempler på hvordan masse immigrasjonen til landet har endret Berlin, og vi får presentert en sak der en 18 år gammel jente som går en tur i bikini av fire arabiske menn blir kalt en «hore» på grunn av hennes klesvalg.

Den neste saken vi får presentert er en sak der en 60 år gammel kvinne som er ute på en spasertur med mannen sin i en park får spørsmål fra en arabisk mann om hun vil ha sex med ham bak en busk.

Det siste eksempelet er en sak der en mann som snakker arabisk og er ute på tur med sin seks år gamle niese i Neukölln får slengt en haug av skjellsord etter seg fordi jenta ikke er tildekket.

Disse tre eksemplene er bare toppen av isfjellet i en by med millioner av innbyggere, men de er ifølge avisen ikke isolerte tilfeller, og folk som jobber med immigranter forteller lignende historier over hele landet.

«Jeg føler meg ikke lengre trygg i byen. Noe er gått virkelig galt» sier en 48 år gammel innbygger som har levd hele sitt liv i Berlin.

De mange problemene med integreringen er ikke unik for Tysklands hovedstad, og man kan høre om tilsvarende hendelser i alle Europas store byer, og stadig flere innser nå at de aller fleste av de som nå kommer som «flyktninger» ikke er interessert i å bli integrert i det Tyske samfunnet.

Hva mener du om denne saken? Gi din kommentar i feltet under!