Italias innvandringskritiske regjeringspartis popularitet skyter himmelhøyt i været.

Matteo Salvini og hans parti Lega Nord holder sine valgløfter og er i ferd med å snu opp ned på Italias tidligere hodeløse innvandringspolitikk. Dette er åpenbart i tråd med det hardt prøvede italienske folkets ønsker, og har resultert i en rekordhøy oppslutning på hele 33,8% i en landsdekkende meningsmåling som ble offentliggjort i dag.

Den siste månedlige målingen utført av IPSOS viser også at Lega Nords regjeringspartner Femstjernerbevegelsen har falt i oppslutning med 1,5%, ned til 28,5%, noe som indikerer at italienerne ønsker en ytterligere såkalt høyredreining ut av den multikulturelle hengemyra som tidligere regjeringer har satt landet i.

Forøvrig har Silvio Berlusconis Forza Italia sunket med knappe 1%, ned til 7,8% sammenlignet med forrige måneds måling. Landets sentrum/venstre parti står med sine 17%.

Det er helt klart at den såkalte «Høyrepopulismen» som politisk korrekt globalist-media ynder å kalle det, ikke bare har kommet for å bli, men er åpenbart en diger bølge som øker raskt i sin styrke. Dette er også helt klart svært populært blant det europeiske folket, noe som ikke kan bortforklares når vi ser den polulariteten som blant annet Polens, Ungarns, Østerrike og Slovaias regjeringer høster.

Kilder: Corriere Della Sera og Ansa.it.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.