Video: Tommie Lindhs mor og far i ekslusivt intervju med Alternativ Media.

Alternativ Media fikk møte Tommie Linds mamma og pappa, Linnea og Mikael Lindh.
De fortalte om hva som skjedde den sjebnesvangre kvelden og hvordan de opplevde den og tiden etter Tommies død.

Det svenske globalistiske regimet har hele veien behandlet familien Lindh som dritt.

I et meget emosjonelt intervju avslører Tommie Linds mamma og pappa hvordan media og politikere har behandlet dem mildt sagt kritikkverdig. Alternativ Medias Anneli Rønning og Ronny Rønning trodde ikke sine egne ører da de blant annet ble fortalt at Tommie fikk et brev fra politiet sendt hjem til sin og sine foreldres adresse om at han kunne komme til politistasjonen og hente sin skjorte og kniv. Den blodige skjorten han ble drept i, og den blodige kniven han ble drept med.

Se den hjerteskjærende videoen:

#hansnavnertommielindh

Hans navn er Tommie Lindh…