Bli medlem eller sponsor av Alternativ Media.

Vi er så takknemelige for alle dere seere som har gjort våre sendinger og videoer med de tekniske oppgraderingene mulige. Dere har også hjulpet oss til å reise og gjøre sendinger fra «felten». Vi lover å bli enda bedre og bevege oss enda mer i en proffesjonell retning. Vi har tatt grep og fikset en løsning på SubscribeStar som gjør det mulig å bli medlem eller sponsor for 10, 20, 50 eller 100 dollar i måneden.

Vi vet også at flere av dere er så hjertelige at dere vippser eller setter penger inn på vår konto regelmessig. Dette vil gjøre det enklere for dere. Gjør dette bare en gang, og dere blir trukket automatisk hver måned.

Hvorfor SubscribeStar?

Patrion har for mange aktører vært den vanligste løsningen. Men vi har dessverre sett at våre kollegaer i alternative medier omkring i verden har fått sine kontoer avstengt og/eller fått pengene beslaglagt av Patrion. Det er ikke vanskelig å se at de tilhører den globalistiske sensurglade eliten.

Vi gjør ikke business med slike, men støtter heller opp om en politisk uavhengig organisasjon vi kan stole på. Dette er et must om vi skal utvikle oss og gjøre det mulig å fortsette å være Norges eneste totalt uavhengige TV-alternativ.

Må jeg være medlem for å sendinger?

Nei, de fleste sendingene kan du se gratis. Selv om det har vært veldig tungt å drive dette kun med snille sjeler som har donert frivillig, er tross alt å få ut budskapet viktigst. Vi vil tilby våre medlemmer og sponsorer ekstra videoer og andre påfunn som dukker opp.

Slik det ligger an nå tenker vi å sende onsdagssendingen «Paragraf 100» og fredagssendingen «Fredag der ALTSÅ!» helt gratis. SuperSøndag blir etter planen kun for medlemmer og sponsorer. Vi vil gjøre SuperSøndag til vårt flaggskip.

Hva er forskjeller på de ulike medlemskap?

Her under ser du de ulike medlemskapene og hva de innebærer. Vi er åpne for forslag til forandringer:

Hva går pengene til?

Pengene går til å betale en rekke programvarer, utstyr, drift av nettside, domener, reiser og opphold for fremtidige feltreportasjer osv. Vi er i ferd med å planlegge egen server for å gjøre oss langt mindre sårbare for den stadig økende sensuren. Dette koster mer enn vi har råd til av egne husholdingspenger. Og får vi på sikt i stand en stabil økonomi som kan kjøpe undertegnede helt eller delvis fri fra den daglige jobben, kan vi love en kraftig akselering i både kvantitet og kvalitet. Det er ikke å legge skjul på at det er begrenset hvor lenge vi både økonomisk og kapasitetsmessig kan holde det gående som det er nå. Alternativ Media kan på et eller annet tidspunkt gå tom og ta slutt.

Hvordan blir jeg medlem?

Gå inn på vår side på SubscribeStar, opprett en konto med epostadresse og passord. Da kan du allerede finne oss og se våre gratis sendinger og videoer som vi også legger ut der. Om du ønsker å bli medlem, velg hvilket medlemskap (Subscription Tiers) og legg inn kortnummer. Og dermed har du full tilgang til alle våre sendinger og videoer. Du avslutter medlemskap og betaling enkelt når du vil.

Velkommen som medlem eller sponsor, og takk for at du er med oss fremover for å kjempe for ytringsfrihet og sannhet!

Husk også å abonnere gratis på vår nettside: