16 grader midt på sommeren i Danmark fremstilles som vulkansk temperatur.

Når globalistiske propagandister ruller ut kampanjer som er ment for å gli inn i folkets underbevissthet er det åpenbart at dette gjøres med troen på en arrogant forutsetning – nemlig at folk er stokk dumme.

Ikke bare i Norge og Sverige, men i hele den vestlige pressens meterologiske forkynnelse, har vi i økende grad observert en infernalsk fargebruk de seneste årene etter at global oppvarming og klimaendringer ble fremstilt som tidsriktig og trendy å bekymre seg over.

Alt dette løses på sedvanlig globalistisk måte med flere avgifter, dritdyre klimatiltak og andre destruktive tiltak bevisst knyttet til det trendy adjektivet «bærekraftig». Det eneste dette tjener til er å holde The Great Reset på skinner og dermed rasere verdensøkonomien fortest mulig.

For de av våre lesere som har satt seg inn i globalistenes eierstrukturer – her komprimert fremstilt i vår film «Hvem Eier Verden?» – er både vestlig medias uniforme meterologiske propaganda og dets dramatiske farger, og agendaen bak lett å avsløre.

Når vær som tidligere ble omtalt som nydelig sommervær, nå konverteres i agendaens navn til et gloheit lavahelvete, er det nærliggende å anta at det er kun lettpåvirkelige sjeler som elsker å skremme barn som svelger dette primitive makkverket av propaganda.

Og når vi ser, ifølge et bilde noen har tatt av TVen sin mens svensk meterologisk propaganda pågikk, er det åpenbar når 16 grader i Danmark midt på sommeren fremstilles som et rødglødende helvete, at det er farge og underliggende budskap som kommer først – ikke fakta.

De aller fleste er nok ikke så primitive at de svelger dette tøvet, men åpenbart farlig mange nok.

I beste fall er dette komisk.

Promotering
Promotering

Husk å abonner gratis på Alternativ Medias nettside ved å fylle ut din epostadresse under: