Zelinsky med tinnfoliehatt tror – Putin er død | Alternativ Media®

Er det vrangforestillinger, inkompetanse, ønsketenkning eller projisering som får Zelinsky til å komme med den ene løgnen etter den andre? Zelinsky begynner å minne om Hitler på sine siste dager.

Ifølge flere tunge eksperter, blant annet den meget erfarne millitære og geopolitiske kommentatoren Scott Ritter, er krigen allerede tapt for Ukraina. Til tross for seiers-propaganda fra elite-meida er den Ukrainske hæren snart helt knust. De har ikke tapt enda, men de kommer garantert til å tape. Han sammenligner med uungåeligheten av Tysklands nederlag etter slagene om Stalingrad og Kursk, hvor utfallet var garantert tap for Tyskland, men ble bare forsinket av innbitt motstand. Dit har Ukraina kommet nå.

Det eneste som kan oppnås med videre krig er utallige flere drepte ukrainere og russere, enorm profitt for våpenprodusentene, tømming av våpen- og ammunisjonslagre i Norge og andre NATO-land, flere ukrainske flyktninger og rasering av vestlige lands økonomier. Russland går så det suser i forhold til vesten nå.

Ukraina begynner å gå tom for stridsdyktige menn, og vi har derfor sett bilder av gutter i uniform som jeg på skjønn antar er langt ned i tenårene. Dette minner om en desillusjonert Hitler som på sine siste dager sendte ut guttunger og kommanderte avdelinger som ikke lenger eksisterte.

Jeg sier ikke at Zelinsky er Hitler, men hvor langt ned i der Untergang har han sunket? Har han blitt gal, eller er han rammet av desinformasjon fra NATO-etterretning, overpositiv og ønsketenkende propaganda fra vestlige medier eller har det faktum at han har fjernet kritisk media og politisk opposisjon i hjemlandet tåkelangt viktig kritisk tenking?

Et klassisk eksempel på vestlig propaganda er at det i et øyeblikk sies at det russiske millitæret er langt svakere enn antatt og har bare gammelt utdatert materiell, og i det neste øyeblikk påstås at Russland er en stor sterk fiende som plutselig kan finne på å invadere hele Europa, og at vi derfor må sende en konstant strøm av våpen og penger til Ukraina.

Les også: Är Sovjetregimens folkmord Putins fel?

Selv om enkelte medier klorer seg fast til en eller annen ekspert som bortforklarer Zelinskys uttalelse i Davos, hvor han sådde tvil om Putin engang eksisterer og lever, bør dette behandles som et faresignal.

– Jeg er ikke sikker på om den russiske presidenten, som noen ganger dukker på grønnskjerm, faktisk er den riktige. Jeg vet ikke om han er i live, sa en antatt desperat Zelinsky i Davos.

Dette skulle visstnok være en del av hans frieri til vesten for mer våpen og enda flere skattemilliarder fra vestlige slitere.

Hvorfor fortsette å tømme oss for våpen og penger for en krig som umulig kan vinnes slik Zelinsky definerer seier? Hvorfor sende avansert våpen som behøver årevis med opplæring for å opereres? Dette tjener kun våpenprodusentene.

Dette er fakta om Zelinsky:

– Han har forbudt politiske oposisjonelle partier.

– Forbudt regimekritiske medier.

– Kritiske journalister «forsvinner.

– Han latt de russisk-vennlige regionene bli militært angrepet i flere å under vestlig medietaushet.

– Har åpenbart opptredd på green screen og latet som han har vært til stede på spesielle steder.

– Han kunne ha utløst verdenskrig da han påsto at ukrainske raketter som drepte polakker i Polen var fra russerne, noe som ble avkreftet av selv Biden og Pentagon.

– Han vil ikke føre fredssamtaler, da han vet ikke hvem han skal snakke med siden han tror at Putin kanskje er død.

Kan det tenkes at vestlig media favoriserer Zelinsky siden han opptrer med globalistisk retorikk, mens Putin er konservativ og dermed en torn i øyet for eliten?

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler