Rasismen i den norske politisk korrekte pressen

KRIMINALITET – Søndag var det nok en kirkeskyting i USA der flere uskyldige ble drept og der gjerningsmannen tilsynelatende hadde mentale problemer, og verdenspressen har kastet seg over saken.

Så langt i år har vi hat tre kirkeskytinger i USA, men av politiske årsaker er det kun to av disse som har fått oppmerksomhet i norsk og internasjonal presse., og det kan se ut som om årsaken til dette er at i de toveldokumenterte sakene har gjerningspersonen vært en hvit mann.

I september var det en kirkeskyting i Tennessee som nesten ikke fikk noen oppmerksomhet i, og utenfor USA, og årsaken ser ut til å være det faktum at den 25 år gamle gjerningspersonen var afro-amerikaner (svart), og tilhørte den svarte ekstremistorganisasjonen «Black Lives Mather».

Gjerningsmannen Emanuel Kidega Samson som hadde konvertert til Islam, og som støttet BLM postet en rekke anti-hvite innlegg på sin facebook side i forkant av kirkeskytingen der han valgte ut sine ofre ut fra etnisitet.

Det faktum at denne kirkeskytingen var et rasistisk motivert angrep på hvite, og dermed ikke passer inn i det politisk korrekte verdensbildet kp pressen her i landet forsøker å segne, er nok årsaken til at saken er så lite belyst i Norsk og Europeisk presse.

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator