Clinton kampanjen anklager Donna Brazile for å spre «Falsk Russisk Propaganda»

WikiLeaks-DNC-Chief-Donna-Brazile-Leaked-Bernie-Info-to-HillaryUSA – Hillary Clintons presidentkampanje reagerte på den tidligere demokratiske nasjonale komiteens (DNC) -leder Donna Braziles kritikk av Clinton-kampanjen, inkludert anklagene om at Clinton-kampanjen, jukset under primærvalget 2016.

«Det er meget urolig og forvirrende at hun tilsynelatende vil blande inn falsk russisk propaganda, spredt av både russerne og motstanderen vår, om vår kandidats helse», står det å lese i et brev som ble publisert på nettet lørdag, og som var signert av tidligere Clinton-kampanjemenn, inkludert Huma Abedin, Robby Mook, Jennifer Palmieri og John Podesta.

Brazile skrev en atrikkel torsdag for Politico, og hevdet at DNC inngikk en avtale som ga Clinton-kampanjen de facto kontroll over det demokratiske partiet under presidentvalget. Brazile kritiserte også tidligere president Barack Obama for å forlate DNC begravet i gjeld.

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator