ISIS-gruppe truer med utføre terrorangrep mot barn før minnesmarkeringen for terrorangrepet på Paris

TERRORISME – En gruppe militante islamister som støtter terrororganisasjonen ISIS har truet med «større og mer spektakulære» terrorangrep en forrige ukes dødbringende terrorangrep på Manhattan hvor en ISIS sympatisør kjørte ned og drepte flere mennesker på en sykkelsti på West Side.

Gruppen har oppfordret til flere angrep mot Vesten i dag med en propaganda-plakat som viser at Eiffeltårnet strekker seg oppe som en rifle.

Mandag er toårsjubileet for de samordnede terrorangrepene på Paris, hvor ni terrorister drepte 130 personer.

Organisasjonen Wafa ‘Media Foundation’ har gitt sin uhyggelige PR-plakat den engelske tittelen «The Terrorism Specter», og har lagt til teksten, «Dere vil betale en veldig dyr pris for krigen mot islam.»

Meldingen legger til: «Vi vil ta hevn for de muslimers blod ditt land har på sine hender, og vi vil drepe de unge, mens de eldre ser på.»

Wafa ‘utstedt støtteerklæring i mai til bombingen av britiske tenåringer på en konsert i Manchester, Storbritannia. Og ISIS har samtidig som de har fokusert på opplæringen og treningen av unge terrorister, har de også oppmuntret til terror angrep rettet mot barn og unge.
I den første utgaven av deres Rumiyah-magasin berettiget de det å drepe sivile, inkludert «de unge voksne (tenåringer) som driver sportsaktivitet i parken. »

Det kan med dette se ut som om ISIS kan ha planlagt å sende opptrente barneterrorister som Syriske flyktninger, og samtidig oppfordrer enkeltstående unge sympatisører i vesten til å begå terror angrep rettet mot sine jevnaldrende.

Disse advarslene og oppfordringene fra ISIS og dems sympatisører burde få enhver vestlig forelder til og stille seg spørsmålet «hva gjøres for å sikre mitt barn mot eventuelle barneterrorister sendt av ISIS for å drepe?» da såkalte «asylbarn» ofte blir plassert ut i vanlige skoleklasser uten noen form for bakgrunnssjekk eller psykologisk vurdering.

Det er også viktig å merke seg at det ved grundigere sjekking av såkalte «asylbarn» har vist seg at disse «barna» slettest ikke er noen barn, men er godt voksne personer som vestlige myndigheter ukritisk plasserer ut blant vestlige skolebarn.

Bare her hjemme i Norge og i vårt naboland Sverige har man flere saker hvor godt voksne personer som har utgitt seg for å være såkalte «asylbarn» har blitt gitt asyl, og er blitt utplassert på barne og ungdomsskoler.

Sett i lys av de mange terrorangrepene og ISIS terrorleirer for barn og unge skulle man ha forventet at sikkerheten til vestlige barn trumfet retten til å få asyl for potensielle terrorister.

Kilde: pjmedia.com

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator