Ett hundretalls mikrofoner skal overvåke Järva

Sverige-voldtekt-overvaakingSVERIGE – Politi i Sverige installerer mikrofoner i områder med en høy andel immigranter for å kunne fange opp lyden av kvinner som skriker i et forsøk på å redusere voldtektsepidemien som har herjet i landet etter massimporten av muslimske «flyktninger».

Stockholms fylkeskommune vil bruke både overvåkningskameraer og lyddetektorer til å plukke opp «avslørende» -lyder som eksplosjoner, skudd, skrik fra kvinner og knust glass.

«Jeg vet at politiet i New York lenge har brukt mikrofoner med suksess, og ut fra hva jeg kjenner til er dette første gang politimyndighetene har fått tillatelse til å gjøre denne typen ting i Sverige, «sa Joakim Söderström til Svenske Dagbladet.

Den første utrullingen av det nye overvåkingsprogrammet vil bli gjort i Järva, og vil følge utrullingen av overvåkningskameraer som nylig ble installert i de beryktede innvandrerområdene Rinkeby, Tensta og Husby.

Mikrofonene vil delvis fungere som erstatning for politibetjenter, da Järvas nedleggelsen av den eneste politistasjon er vedtatt lukke til tross for at forbrytelsesstallene fortsetter å stige i forstedene med en høy grad av immigranter og såkalte «no-go» soner for politiet, brannmenn og ambulansearbeidere.

Som vi tidligere har påpekt ser det ut som om svenske politimyndigheter nå er så redde for represalier fra landets kriminelle immigranter at de ikke lenger tør ha patruljerende betjenter i landets gater.

Mye av grunnlaget bak politiets manglende handlingsevne når det kommer til bekjempelsen av kriminalitet utført av landets stadig voksende muslimske befolkning ser ut til å skyldes svenske myndigheters besettelse med å fremstå politisk korrekt.

Denne besettelsen fra svenske myndigheter har derfor ført til at, mens propaganda for terrorgruppen IS sendes på svenske radiokanaler, er myndighetene sykelig opptatt med å bekjempe nett trollene på 4Chans siste spøk hvor «melk» skal være et nytt rasistisk symbol.

Kilde: Svd.se

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator