PK-pressens løgner om Polens uavhengighetsmarsj 2017

polenPOLEN – Den 11. november ble Polens uavhengighets dag feiret, og den politisk korrekte pressen i vesten samt flere politikere var snare med å stemple de ca 60 000 polakkene som deltok i en uavhengighetsmarsj som nazister.

Så hvorfor gikk vestlige politikere og presse så hardt ut mot polakkenes feiring?

Svaret finner man om man ser på den polske regjeringens motstand mot å la EU oversvømme polen med islamske immigranter, og dermed gjøre det polske folk til offer for kulturkrigen som pågår i resten av Europa.

At europeiske politikere nå kaller helt vanlige polakker som er ute og feirer landets uavhengighets dag med en polsk versjon av det norske 17. mai toget istedenfor å benytte seg av en diger militærparade slik man gjorde da landet var styrt av kommunister er ikke bare skammelig, men også et bevis på manglende forståelse for Europeisk og polsk historie.

Polakkene var kanskje det folket i Europa som led mest under den Tyske okkupasjonen av landet under den annen verdenskrig, og deretter under okkupasjonen av kommunismen som del av sovjet unionen, og polakkenes forakt for både nazismen og kommunismen kom klart til syne under uavhengighetsmarsjen slik utallige bannere og slagord benyttet under marsjen viste.

Det finnes også en annen grunn for at EU kommissærene ikke setter pris på polakkenes feiring av uavhengighetsdagen, og det er den sterke nasjonalfølelsen slike feiringer skaper, og motstanden den hauser opp mot å overdra mer makt til Brussel.

Ifølge polske medier og politimyndigheter deltok ca 60 000 mennesker under marsjen hvorav ca 600 av disse antas å ha vært såkalte høyreekstremister hvorav mange av dem kom fra andre Europeiske land.

Det vil si at det vestlig presse inkludert den norske løgnpressen kaller «VERDENS STØRSTE» demonstrasjon av høyreekstremister utgjorde ca 1% av deltagerne på årets frigjøringsmarsj.

Vi ber dere ikke om å tro oss, men heller søke sannheten selv gjennom å snakke med polakker, lære europeisk historie, og sist men ikke minst «tro deres egne øyne».

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator