Universitetet i Minnesota-Morris sensurerer studentradio for bruk av ordet «tranny»

tranny-radio-fccUSA – Ledelsen ved Universitetet i Minnesota bryter inn i direktesendingen til “Deplorable Radio” bare minutter etter at en av radiovertene benytter seg av ordet «tranny» som er slang for personer med en transseksuell legning.

Radioprogrammet “Deplorable Radio” som er drevet av studentene Brandon Albrecht og Tayler Lehmann er en konservativ sending med en miks av politikk og musikk der studentene mellom ulike musikalske innslag løst diskuterer lokale og internasjonale nyhetshendelser, og det var under nettopp en slik diskusjon rundt universitetets mangel på voldelige «antifa/kommunister» ordet tranny ble brukt.

I et videoopptak som nå er tilgjengelig på youtube kan du høre radioverten Albrecht si «Du kan helt klart se en tranny som prøver å slå noen», hvorpå han fortsetter «Du vet automatisk det er den ene fyren jeg snakker om. Jeg vedder på at du vet det. Jeg skal ikke nevne dem på luften. Men dere to vet når jeg sier tranny som ser ut som han kommer til å slå noen. Jepp.»

Albrecht fortsetter med å fortelle til nyhetsportalen «the Fix» at ca 15 minutter seinere avbryter sjefen for studentradioen sendingen sammen med en av skolens politibetjenter og ber guttene forlate radiostudioet ettersom de hadde brutt FCC lover (føderale kommunikasjons lover) som dikterer hvilke ord man kan og ikke kan si over radio.

Etter at saken ble kjent, og advokatspesialisten på media lover og den første «amendment» Bob Corn-Revere kom på banen, og forklarte at skolens ledelses påstand når det kommer til det føderale kommunikasjonslovverket er feilaktige har skolens ledelse trukket deler av sin forklaring for nedleggelsen av radioprogrammet, og har fremmet nye påstander om at guttene ikke spilte to nye sanger per time.

De to studentene sier de ikke kommer til å gi seg og at de «synes det er synd at ytringsfriheten på universitetet innskrenkes»

Denne saken viser hvordan venstresiden i amerikansk politikk løgnaktig forsøker å skape et miljø på landets skoler og universitet hvor enhver som setter seg opp mot de politisk korrekte reglene venstresiden finner opp, forsøkes skremmes til stillhet av skolens ledelse.

Du kan lese mer om saken her…

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator