Fransk posttjeneste firma nekter å levere pakker i innvandrer gettoer av hensyn til sine sjåførenes sikkerhet

Chronopost-frankrikeFRANKRIKE – Det Franske budfirmaet Chronopost har kunngjort at det ikke vil levere noen pakker til den tungt innvandrerbefolkede forstaden Seine-Saint-Denis i utkanten av Paris ettersom området er for farlig.

Selskapet kunngjorde avgjørelsen om at innbyggerne i Paris forstaden må reise til et utleverings lokale for å få sine pakker kom i forrige uke. I en uttalelse sa selskapet at de anser faren for dems budbilsjåfører rett og slett er for høy i området som blir beskrevet som en no-go-sone.
Selv om Chronopost til nå kun har nektet å levere til enkelte nabolag, har det siden i fjor vist seg å være for farlig siden, og dette er dermed første gang et helt distrikt er utpekt som utilgjengelig.

I fjor ble 51 av bedriftens budbilsjåfører angrepet mens de gjorde sine runder, og antall voldelige ran i Île-de-France-regionen, der Seine-Saint-Denis ligger, har steget med 40 prosent de siste to årene, mens tallet for Frankrike som helhet økt med 60 prosent.

Les mer…

Annonser

About Jan Ivar Hansen

Webadministrator

View all posts by Jan Ivar Hansen →