Fransk posttjeneste firma nekter å levere pakker i innvandrer gettoer av hensyn til sine sjåførenes sikkerhet

Chronopost-frankrikeFRANKRIKE – Det Franske budfirmaet Chronopost har kunngjort at det ikke vil levere noen pakker til den tungt innvandrerbefolkede forstaden Seine-Saint-Denis i utkanten av Paris ettersom området er for farlig.

Selskapet kunngjorde avgjørelsen om at innbyggerne i Paris forstaden må reise til et utleverings lokale for å få sine pakker kom i forrige uke. I en uttalelse sa selskapet at de anser faren for dems budbilsjåfører rett og slett er for høy i området som blir beskrevet som en no-go-sone.
Selv om Chronopost til nå kun har nektet å levere til enkelte nabolag, har det siden i fjor vist seg å være for farlig siden, og dette er dermed første gang et helt distrikt er utpekt som utilgjengelig.

I fjor ble 51 av bedriftens budbilsjåfører angrepet mens de gjorde sine runder, og antall voldelige ran i Île-de-France-regionen, der Seine-Saint-Denis ligger, har steget med 40 prosent de siste to årene, mens tallet for Frankrike som helhet økt med 60 prosent.

Les mer…

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator