Amerikansk senator advarer mot globallisten Georg Soros

USA – Globallisten og milliardæren George Soros arbeider for å undergrave regjeringer som verdsetter en nasjonalistisk politikk for å etablere en global verdensregjering, uttalte nylig den amerikanske senatoren fra delstaten Virginia Richard Black i et intervju.

Soros forakt for nasjonalstaten fremgår tydelig av hans innblanding i Ungarns immigrasjonspolitikk, sa Black til tv kanalen RT.

De siste månedene har Ungarns statsminister Viktor Orban hevdet at Soros ‘plan for en global verdensregjering ville ødelegge Europas «kulturelle og etniske identitet», så vel som Europas «kristne kulturarv», og oppfordret nasjonens sikkerhetstjenester til å undersøke Soros «Open Society Foundation» som Georg Soros nylig overførte 18 milliarder dollar til for å drivepro-immigrasjons propaganda i Europa og USA.

Soros har i mellomtiden beskyldt Orban for anti-semittisme og «oppfordring til hat», men unnlater selv å informere om sin egen direkte deltagelse i holocaust under den annen verdenskrig.

Ifølge Sen. Black, ser Soros nasjonalstaten som et hinder som styrker folks vilje til å motsette seg en global verdensregjering, som i stor grad kun vil tjene de rike oligarkene som Soros og hans medsammensvorne.

Kilde: RT.com, TheGuardian.com