Hvor er venstresidens fordømmelse av de islamske slavehandlerne i Libya?

LIBYA – Det er de siste dager blitt kjent at svarte afrikanere nå blir solgt som slaver på åpne slavemarked i Libya, der flertallet av befolkningen i landet er etniske arabere.

Selv om det nå finnes video opptak fra flere slavemarked i landet, og stadig flere immigranter som har tatt seg til Europa forteller om å ha blitt mishandlet og solgt som slaver, ser det ikke ut til at venstresiden i Europa og USA er villige til å ta opp kampen mot denne pågående uretten.

Spørsmålet stadig flere nå stiller seg er «hvorfor venstresiden tar så lett på den pågående slavehandelen i Libya, når de nå i nesten et halvt århundre har jobbet for å gi verdens hvite befolkning en kollektiv skyld for ALL slavehandelen som fant sted før den industrielle revolusjonen?».

Er det slik at ettersom den pågående slavehandelen i dagens Libya utføres av hovedsakelig muslimske etniske arabere, og at ved å rette søkelyset på den pågående slavehandelen også vil rette søkelyset på den historiske islamske slavehandelen som var mye mer utbredt en den Europeisk, og som det antas kostet over 100 millioner svarte afrikanere livet.

Og man kan spørre seg hvorfor svarte borgerrettsorganisasjoner i både Amerika og Europa ikke gir lyd fra seg i denne saken når de nå nesten 200 år etter at slaveriet ble opphevet i vesten jobber for at «hvite» skal måtte betale erstatning til etterkommere av slaver de aldri har hat?

Kan det være både organisasjoner som utgir seg for å jobbe for svartes rettigheter ikke ser en økonomisk gevinst kampen mot slaveriet i Libya, og at et fokus på den vil undergrave dems påstand om at muslimer er en marginalisert truet gruppe, og har stått bak mer undertrykkelse og slaveri en det den «onde hvite mannen» noen sinne har gjort?

Fakta er at det var den hvite mannen og vesten som måtte reise verden rundt, og dø i kampen mot slaveriet, og at muslimene var de siste som oppga slaveriet etter at de var blitt hærtatt av vesten.

Så spør deg selv: HVORFOR HØRER DU SÅ LITE OM DEN PÅGÅENDE ISLAMSKE SLAVEHANDELEN?

Kilde: CNN.com