Stadig flere unge hvite jenter opplever å bli angrepet av muslimer i Europa

STORBRITANNIA – I de tidlige morgentimene den 31. oktober var Nikki Hurst ute og gikk i Batley, Storbritannia, da tre muslimske menn nærmet seg henne og ba om fyr. Da hun fortalte dem at hun ikke hadde noen, startet de en tirade av verbalt misbruk, og kalte henne en «gori slagg» – et nedsettende navn som ofte brukes av muslimer for hvite jenter.

De tre mennene grep tak i Nikki, og knuste ansiktet hennes inn i steinmur før de løp bort. Da hun gjenvant bevisstheten omtrent 30 minutter etter var hun alene med et stort sår i pannen, og hadde alvorlige ansiktsskader som har etterlat seg permanente arr.

Til tross for at det er en hel måned siden hendelsen, sier Nikki at politiet fortsatt ikke har gjort et avhør av henne etter hendelsen. Desperat etter å oppnå noen form for rettferdighet, sendte Nikki bilder av hennes skader på nettet – hvorpå politiet så tok kontakt for å gi henne beskjed om at bildene kunne føre til opptøyer om hun offentliggjorde sin historie.

Batleys politidirektør Mohammed Rauf som er muslim ser ikke ut til å ha noen planer om å etterforske det rasistiske angrepet selv om Nikki kjenner til at hennes angripere går på en lokal skole, og hun kan til og med fortelle politiet hvilken klasse de tilhører takket være overgripernes skoleuniformer uten at noe er blitt gjort.

Dette er ikke en unik hendelse i dagens multikulturelle Europa, og stadig flere unge jenter her hjemme i Norge og Sverige opplever i dag hverdagsrasisme rettet mot hvite bare for å få beskjed fra politi og andre representanter for myndighetene at de ikke kan hjelpes eller beskyttes.

Kilde YouTube.