Soros finansierer anti-Trump kampanje

USA – Den venstreekstreme gruppen Brave New Films, som arrangerte en pressekonferanse mandag for kvinner som anklager Donald Trump for seksuell trakassering, er finansiert av milliardæren og globallisten George Soros, ifølge gruppens eget nettsted.

Formålet med konferansen var at kvinnene skulle be kongressen om å undersøke dem påstander om at Trump har misbrukt dem seksuelt.

Brave New Films er en 501 (c) (3), ideell organisasjon som hevder å være en politisk uavhengig organisasjon, men de er finansiert av flere venstrevridde grupper som Soros ‘Open Society Foundations and Media Matters For America.

Rapport-X har tidligere skrevet om hvordan George Soros har gitt rundt 18 milliarder til «Open Society Foundation» for at de skal kjempe for masseinnvandringen i Europa og USA.