Muslim som halshugget kvinne mente koranen hadde gjort ham psykisk syk

USA – Den 24. september 2014 entret den ISIS-inspirert islamsk konvertitten Alton Nolen fabrikken hvor han nylig var blitt suspendert, og knivstakk og halshugget to av sine tidligere arbeidskolleger.

Nolen som er en praktiserende muslim som var besatt av de mange grusomme propaganda videoene til terrorgruppen ISISde og da særlig dem med halshugginger som gikk viralt på den tiden.

Noel ble skutt og pågrepet snarlig etter sine ugjerninger, og risikerte enten dødsstraff eller livstid i fengsel uten mulighet for prøveløslatelse.

På fredag ble Nolen kjent skyldig og ble tildelt dødsstraff for sine handlinger.

Dommer i saken mot Nolen, Lori Walkley fulgte juryens anbefaling om dødsstraff etter å ha benyttet flere måneder på å overveie saken.

Nolens forsvar hevdet at han var psykisk syk, og at hans Koranen hadde påvirket hans evne til å skille mellom rett og galt, men videoopptak tatt av Nolen på sykehuset ble spilt for juryen viste at Nolen ikke viste noen form for anger etter det brutale angrepet på sine tidligere kolleger.

Nolens terrorhandling ble anset som spesielt forferdelige da den fant sted i en tid da amerikanerne på barbarisk måte ble halshugget på video av ISIS i Syria.

Kilde: dailycaller.com