Feminist mener flere fritidsklubber vil forhindre overfallsvoldtekter i Malmö

EU/SVERIGE – Fenomenet med menn i grupper som overfaller og voldtar unge kvinner i Malmö kan forebygges om man bare bygger flere fritidsklubber mener venstrepolitiker og feminist Hanna Höie.

Utsagnet kommer etter at Malmö den siste tiden har opplevd en rekke overfallsvoldtekter hvor den siste gruppevoldtekten fant sted natt til Lørdag den 16 desember hvor en 17 år kvinne ble overfalt og gruppevoldtatt ved en lekeplass.

Voldtekten som ble utført av flere menn med utenlandskopprinnelse karakteriseres som torturlignende av svensk politi, og betjentene som jobber med saken har fortalt til pressen at det er det verste overfallet de har vært vitne til noen sinne.

Det finnes imidlertid ulike meninger om hva som er grunnlaget for at de mange overfalsvoldtektene finner sted, men feministen og venstrepolitikeren Hanna Höie kalte allikevel mandag inn til et møte i bostedsområdet Sofielund hvor tortur voldtekten fant sted, og klargjorde fra starten av hvilken retning møtet skulle ta.

«Ods. Du som tror at voldtekter er noe som begås av personer med en viss hudfarge, som snakker et visst språk eller som kommer fra en viss kultur er ikke velkommen» het det i innbydelsen til møtet.

Det var under møtet med et 100 talls deltagere Hanna Höie kom med forslaget om å få en slutt på voldtektsbølgen med å bygge flere ungdomsklubber.

«Det har lenge vært et spørsmål hvilke andre tilbud vi har å gi våre ungdommer i områdene hvor voldtektene finner sted, og ungdommer i femten til tjue årsalderen er i en veldig sårbar alder, og det finnes ingenting for dem her» skal hun ha sagt ifølge Sydsvenskan.

At Hanna Höie skal komme med svar på et problem som helt tydelig har en sammenheng med et problem hun ikke er villig til å anerkjenne finnes, eller er forårsaket av den liberale svenske asyl- og innvandringspolitikken hun selv står for er mye og forlange, men man skulle tro at hun i regi av å hevde å kjempe for kvinners rettigheter ville se faren Islam utgjør mot det likestillingsarbeidet som bedrives i de Nordiske landene.

Hanne Höie som er en selvutnevnt feminist og aktiv skribent i det venstrevridde tidsskriftet Fria Tidningen skriver ofte brennende artikler hvor hun forsvarer «åpne grenser» politikken.

Kilde: sydsvenskan.se