Litecoin grunnlegger innkasserer, og selger hele sin LTC beholdning etter at verdien steg med 9,300%

TEKNOLOGI – Charlie Lee, skaperen av verdens femte største kryptovaluta, Litecoin, kunngjorde kort etter midnatt at han ville realisere sin fortjeneste etter den enorme oppgangen på 9,300% for valutaen de siste 12 månedene.

I et innlegg på reddit sa den San Francisco-baserte programvareingeniør som grunnla litecoin i 2013, at han solgte og donerte alle sine Litecoin de siste dagene.

«Litecoin har vært veldig bra for meg økonomisk, så jeg er nå godt nok stilt økonomisk til at jeg ikke lenger trenger å knytte min økonomiske suksess til Litecoins suksess. For første gang på 6 + år eier jeg ikke lenger en eneste LTC som ikke er lagret i en fysisk litecoin «sa Lee i innlegget.

Lee forklarte at hans likvidasjon var rettet mot å hindre en «interessekonflikt» når skaperen av det som kalles Bitcoin Silver, gir kommentarer på twitter om den digitale valutaen – noe han ivrig pleier å gjøre – som kan påvirke prisen , sa han.

Når det er sagt, nektet Lee å oppgi i sitt innlegget hvor mange mynter han solgte eller til hvilken pris, og ba leserne vennligst om ikke å «spør meg ikke hvor mange mynter jeg solgte eller til hvilken pris. Jeg kan fortelle deg at mengden av mynter var en liten prosentandel av GDAXs daglige volum og det brøt ikke markedet. »

Litecoin, som ble omsatt for 3,67 dollar den 20. desember 2016, og 4,40 dollar i begynnelsen av året, har klatret 9,300% de siste 12 månedene.

Onsdag morgen var Lee aktiv på twitter der han forsvarte salget av sine Litecoin med et dusin innlegg.

Kilde: Zerohedge.com