Facebook utestenger bruker for å ha bedt Europeiske myndigheter føre en «fornuftig innvandringspolitikk»

TEKNOLOGI – Facebook har straffet en bruker med en 7-dagers utestengelse for et innlegg der personen oppfordret europeiske regjeringer om å føre en «fornuftig migrasjonspolitikk».

Innlegget lød som følger; «En påminnelse om at EU, mens de drukner i sitt eget rot, truer med å straffe Polen for å ikke oppfylle sin» flyktningkvote «.

«Det er på tide for fornuftig immigrasjonspolitikk som fungerer for folket. Det er ikke greit å bruke din egen befolkning som et verktøy for å signalisere til verden hvor dydig og omsorgsfull dere er. »

sensur-facebook-innlegg

Posten overtrådte Facebooks samfunnsstandarder på grunnlag av at den angrep noen basert på deres «rase, etnisitet eller nasjonale opprinnelse» og brukeren ble utestengt i 7 dager, og ytterligere brudd resulterer i en avslutning av brukerens konto.

Facebook har pådratt seg et rykte for å aggressivt forfølge kritikere av masseinnvandring, og jobbet med en organisasjon ledet av en ex-Stasi-agent for å overvåke et program for å identifisere «fremmedfiendtlige» innlegg på det sosiale nettverket og straffe de som postet dem med bøter og fengselsstraff.

Det kan også nevnes at i enkelte europeiske land får folk som posterer kritiske innlegg på internett om islam eller masseinnvandringen hjembesøk fra politiet og advarsler om deres oppførsel.

Tidligere i år ble en tysk kvinne raid av politiet og beordret å betale 1300 euro for å dele en anti-immigrasjons meme på Facebook.

Etter mordet på en 19 år gammel Tysk kvinne av en afghansk innvandrer, svarte Facebook ved å utestenge en tysk kvinne for «hat prat» etter at hun postet et bilde av morderen.

Kilde: PrisonPlanet.com