Tidligere Asst. FBI-direktør: «Patrioter» Innenfor FBI jobber for å avsløre Mueller & Comey

USA – Tidligere assistentdirektør i FBI James Kallstrom fortalte Fox Business at patrioter i FBI er i ferd med å gå ut offentlig med nye store avsløringer som vil kunne redusere troverdigheten til undersøkelsene rundt påstandene om «russisk samspill».

Kallstrom sa at et «femte element» ledet av «en gjeng venstreekstremister i FBI» har jobbet for å sabotere President Trump, og som nå har gjort seg skyldige i å «forhindre rettferdighetens gang».

Han la til at målet fra begynnelsen var å «ødelegge presidentskapet i USA», en påstand støttet av avsløringene om at anti-Trump FBI-agenter hadde blitt enige om en «forsikringspolicy», nemlig ideen om en granskning av «Russisk samspill», for å felle Trump hvis han beseiret Hillary Clinton.

«De var på kontoret til Andy (McCabe), og planla ‘noe., og jeg tror at» det noe»er det vi ser akkurat nå,» sa Kallstrom, og bemerket at hele etterforskningen av potensielt samarbeid med Russland var «veldig deprimerende» for mange patriotiske FBI-agenter.

Kallstrom var enig med verten Stuart Varney om at en «kabal» innenfor FBI og DOJ som beskyttet Hillary Clinton har forsøkt å felle Donald Trump det siste året.

Den tidligere assisterende direktøren kom så med en nyhetsbombe, og sa at det er noe som tyder på at innsidere i FBI er i ferd med å offentliggjøre nye avsløringer rundt Mueller og Comey.

«Jeg tror de siste hendelsene, som jeg er klar over, vil forandre på det, fordi det kommer til å være noe som kommer til å hende slik jeg der det,» sa han.

«Jeg tror det er mange patrioter som er lei av det som hender. Og de vil komme ut og fortelle folk hva de har gjort, og hvordan de stoppet undersøkelsen av Clinton Foundation, og andre ting, du vet, ting som ble gjort som er så imot det FBI og USA står for, » la Kallstrom til.

Kilde: PrisonPlanet.com