Venstresiden faller offer for politisk korrekthet og ekstrem feminismen

LEDER – «Åpenbart vet ikke menn at sex skal være frivillig» uttalte Sveriges statsminister Stefan Löfven etter at den såkalte #metoo kampanjen raste på twitter, og flere kjente kulturpersonligheter i Sverige ble beskyldt for å ha begått seksuelle overgrep.

Ja det ble til og med så viktig for de Svenske sosialdemokratene å vise at de enda spiller på lag med feministene, og at ideen om at «alle menn» er forferdelige ble ivaretatt at de gikk til det steg å foreslå en lovendring der det kreves samtykke mellom to parter før man har sex eller om man under selve akten bytter ‘posisjon’.

Vel nå har det imidlertid vist seg at det er nettopp de mannlige feministene, sosialdemokratene (demokratene i USA), og dems mannlige støttespillere innen film, musikk og kulturliv som er de verste til å begå nettopp seksuell trakassering av kvinnelige kolleger.

I USA er det Demokratiske partiet sterkt rammet av anklager om seksuell trakassering, og flere av demokratenes senatorer har måttet trekke seg fra sine politiske valg som følge av beskyldninger om seksuell trakassering.

Nå ser det også ut som om Stefan Löfen også må ta en prat med sine ideologiske venner i det Norske Arbeiderpartiet hvor beskyldninger om en ukultur preget av seksuell trakassering på høyeste hold ser ut il å boble til overflaten, og hvor de som har skreket høyest om hvor viktig det er og respekterer kvinner selv kanskje ikke har vært så uskyldige som de selv har hevdet.

Fra sosiale medier vet man også at mange kjente mannlige «feminister» den siste tiden er blitt avslørt av #metoo kampanjen som alt annet en ‘gentelmen’ og at de har hat helt andre hensikter en kvinners ve og vel når de har oppsøkt såkalte feministiske miljøer. (Fortsetter under bilde)

Metoo

Den politisk korrekte kultureliten og venstresidens ansikt ser nå ut til å sprekke, og sannheten om hva som rører på seg bak glansbildefasaden har begynt å komme frem.

Det kan se ut som om venstresidens evige ‘Virtue signalling’ som det heter på godt norsk nå har slått tilbake på dem selv med full kraft, for det er venstresiden som har heiet frem ideen om at enhver kvinne som kommer med beskyldinger om seksuell trakassering blindt skal tros på, og at bevisbyrden om uskyld skal ligge hos den anklagde.

Dette fenomenet med at man skal være skylding til det motsatte er bevist er noe venstresiden startet å ‘pushe’ da de ønsket å benytte beskyldninger om «rasisme» og «diskriminering» som et politisk virkemiddel og argument som kunne benyttes mot sine kritikere og politiske motstandere.

Dessverre har det ikke vært nok modige menn og kvinner til å motsette seg denne anti demokratiske praksisen som helt og holdent setter hele grunnlaget den vestlige rettsstaten er bygget på til side, og ideen om at man er uskyldig til det motsatte er bevist ser i dag ut til å være noe som hørte fortiden til.

Både journalister, advokater, politikere og samfunns debattanter har gladelig kastet seg på den politisk korrekte feminist bølgen der tradisjonelle vestlige demokratiske ideer rundt rettsstaten, vitenskap og samfunnet skal byttes ut med synsing og FØLELSER fremfor vitenskap og fakta.

Man skal ikke lengre kunne kalle en mann en mann eller en kvinne en kvinne, og man skal ikke kunne si noe som kan «SÅRE» noen for da bryter man med den nye venstreekstreme feminismens ide om at folk har det best om de får leve i en fantasiverden hvor de tror enhjørninger, gnomer og andre fantasiskapninger finnes, og hvor kjønnsforskjeller ikke finnes.

Ifølge den «NYE» feminismen og venstresiden er fantasiverdenen å foretrekke fremfor den virkelige verdenen ettersom det å kalle en med klare psykotiske trekk for gall eller Gud forhindre «unormal» da vil kunne ansees for diskriminering og politisk ukorrekte vil da kunne straffes. (fortsetter under videoen)

Venstresiden ser nå ut til å falle som fluer for sitt eget «våpen», og spørsmålet er om nok kloke hoder både på høyre og venstresiden nå våkner opp slik at vi kan få reversert denne galskapen før det er for seint, og atter får innført prinsippet om at «man er uskyldig til det motsatte er bevist», og at vitenskap og virkeligheten bør ha forrang fremfor det enkelte individs fabler.

Jeg håper dette innlegget kan bidra til å få folk på begge sider av det politiske spekteret til å våkne, og til å ta inn over seg hvor alvorlig det er når man begynner å la pressen og hysteriske feminister lede samfunnsutviklingen.

Si gjerne hva du mener!

Kilde: Stavrum.blogg.no