God Jul fra Rapport-X

godjulDa er det blitt julaften og jula ringes nå inn om noen minutter, og ribba står i ovnen mens jeg skriver dette.

Vi i Rapport-X vil benytte denne anledningen til å takke alle som har støttet vår lille nettavis i løpet av vår korte eksistens, og vi vil takke alle dere som har bidratt til å gjøre det mulig for oss å drive sidene.

I løpet av den korte tiden vi til nå har eksistert har vi fått inn ca 3000 kroner i donasjoner fra våre lesere, og vi anser dette som veldig bra ettersom vi ikke har vært på nett i mer en noen få måneder, og vi håper det gir oss et lite bilde på hvor stor støtte vi har der ute for den jobben vi gjør.

Det blir spennende å se hvordan Rapport-X vil utvikle seg i løpet av det kommende året, og vi håper alle dere som til nå har bidratt og støttet oss, også vil fortsette å gjøre det neste år.

Takk for året som gikk, og en riktig god jul fra oss i Rapport-X.