Liste over 100 morsomme ting venstreekstremister anser for å være rasistiske

USA – Den kjente Fox News personligheten Tucker Carlson har via sin twitter konto lagt ut en liste over 100 ting venstreekstreme har sagt skal ansees for å være rasistisk i løpet av 2017.

Bare for å nevne noen eksempler kan vi nevne en gruppe trær i Palm Springs, California som venstreekstreme mener er et gjenlevende symbol på segregasjon i staten da de skiller en golfbane fra et primært afro-amerikansk boligområde.

Melk skal også være med på listen over ting venstresiden og de sosiale krigerne anså for å være rasistiske i løpet av 2017 ettersom det har vist seg at laktose intoleranse er mer utbredt blant afrikanere og fargede en blant hvite europeere.

Videre har det vist seg at man i Sør Afrika har funnet ut at vitenskap er rasistisk ettersom man ved hjelp av vitenskap ikke kan forklare «svart magi» og anser det som overtro.

Dersom du ønsker å se hele listen over de 100 utrolige tingene som venstresiden og de sosiale krigerne i løpet av 2017 har anklaget for å være rasisme kan du besøke Tucker Carlsons twitterkonto.

Rapport-X håper alle oss andre som lever i en verden der man ikke ser rasismespøkelser i hver krik og krok kan glede oss over at verden går fremover og at det nå er Jul.

Vi ønsker alle en riktig god «hvit» jul!

Annonser

About Jan Ivar Hansen

Webadministrator

View all posts by Jan Ivar Hansen →