Liste over 100 morsomme ting venstreekstremister anser for å være rasistiske

USA – Den kjente Fox News personligheten Tucker Carlson har via sin twitter konto lagt ut en liste over 100 ting venstreekstreme har sagt skal ansees for å være rasistisk i løpet av 2017.

Bare for å nevne noen eksempler kan vi nevne en gruppe trær i Palm Springs, California som venstreekstreme mener er et gjenlevende symbol på segregasjon i staten da de skiller en golfbane fra et primært afro-amerikansk boligområde.

Melk skal også være med på listen over ting venstresiden og de sosiale krigerne anså for å være rasistiske i løpet av 2017 ettersom det har vist seg at laktose intoleranse er mer utbredt blant afrikanere og fargede en blant hvite europeere.

Videre har det vist seg at man i Sør Afrika har funnet ut at vitenskap er rasistisk ettersom man ved hjelp av vitenskap ikke kan forklare «svart magi» og anser det som overtro.

Dersom du ønsker å se hele listen over de 100 utrolige tingene som venstresiden og de sosiale krigerne i løpet av 2017 har anklaget for å være rasisme kan du besøke Tucker Carlsons twitterkonto.

Rapport-X håper alle oss andre som lever i en verden der man ikke ser rasismespøkelser i hver krik og krok kan glede oss over at verden går fremover og at det nå er Jul.

Vi ønsker alle en riktig god «hvit» jul!