15 år gammel jente knivdrept av et «enslig mindreårig asylsøker»

TYSKLAND/EU – En 15 år gammel etnisk tysk jente ble knivstukket og drept av sin tidligere Afganske kjæreste i et lokalt apotek i den Tyske byen Kandel.

Angrepet fant sted tidligere i uken da den afghanske asylsøkeren Abdul D. knivstakk 15 år gamle Mia gjentatte ganger med en kjøkkenkniv frem til noen kunder i apoteket greide å dra han av henne og holde ham fast til politiet ankom stedet.

Ifølge etterforskerne i saken kom hendelsen som et resultat av en krangel mellom asylsøkeren og offeret som ikke lengre ønsket å ha et forhold til han. Den 15 år gamle jentas foreldre har også fortalt politiet at Abdul D. tidligere denne måneden hadde kommet med trusler rettet mot deres datter, og at han hadde fortalt henne han skulle «ta seg av» henne.

Abdul kom til Tyskland i April 2016 og hevdet feilaktig at han var en enslig mindreårig asylsøker, og etterforskere er nå i gang med å etterforske hvorvidt Abdul løy om sin alder da han kom til Tyskland.

Formann i det Tyske fremstormende partiet Alternativ for Tyskland (AfD) Alexander Gauland kommenterte mordet på den Tyske jenta ved å si at «drapet nok en gang har vist at Tyske myndigheter ikke har noen kontroll på immigrasjonen, og at den katastrofale kombinasjonen av åpne grenser og myndighetenes svik har blitt en dødelig katastrofe for den etnisk Tyske befolkningen».

Til tross for drapets ekstreme karakter, har det Tyske krinkastningsnettverket ARD nektet å rapportere noe om drapet, og har hevdet årsaken er at drapet involverer et forhold mellom mindreårige.

Sist år ble nettverket også kritisert for å ikke å ha rapportert om et tilsvarende drap der datteren til en senior EU representant ble voldtatt og drept av en annen Afghansk immigrant som hevdet å være en mindreårig asylsøker.

Kilde: Bild.de