«Varslere» føler seg brukt av Hadia Tajik

POLITIKK – Rapport-X har i dag vært i kontakt med kilder i arbeiderpartiet som sier at enkelte av de såkalte «varslerne» føler seg misbrukt brukt av Hadia Tajik i hennes politiske kamp om ledervervet i partiet.

Ifølge våre kilder som skal kjenne til hvem varslerne er så skal enkelte av varslerne nå ha uttrykt misnøye med at de er blitt brukt som brikker et politisk spill, og at de mener Hadia Tajik har utnyttet dem for å slå politisk mynt.

Enkelte skal til og med ha gitt uttrykk for at de «aldri trodde det ville bli så mye bråk rundt saken dems», og at om de hadde vist hvordan de ville blitt utnyttet i det politiske maktspillet innad i partiet aldri ville ha stått frem.

Det kan med dette se ut til at det har begynt å slå sprekker i kuppmakernes leir, og at Hadia Tajik kan ha handlet for mye på egenhånd uten full støtte fra varslerne da hun gikk så hardt ut mot Giske.

Det skal også ha begynt å bygge seg opp misnøye i begge leirer etter at denne saken ser ut til å kunne trekkes ut i tid, og således kan få særdeles negative konsekvenser for partiet som helhet.