James Damores søksmål mot Google avslører venstresidens galskap

SAMFUNN – James Damores søksmål mot Google er fullpakket med forbløffende detaljer, for eksempel åpenbaringen om at en Google-ansatt som seksuelt identifiserer seg som en «gulskalert vingeløs dragetype» og «en eksklusivt utsmykket bygning» holdt en tale ved et firma event.

Damore leverte inn søksmål etter å ha påstått at Google diskriminerer hvite konservative menn, samtidig som de driver med en positiv diskriminering til fordel for alle andre «beskyttede» grupper. Han hevder at han ble «åpenlyst truet og utsatt for trakassering og trusler om gjengjeldelse fra Google» for å ha heterodokse politiske synspunkter.

Klagen avslører hvordan det ble oppmuntret til «alternative livsstil, inkludert furries, polygami, transgenderism og pluralitet».

«For eksempel presenterer en ansatt som seksuelt identifiserer som» en gulskalert vingeløs dragetype «og» en eksklusivt utsmykket bygning «en tale med tittelen» Living as a Plural Being «ved et internt firma event,» skrives det i søksmålet.

Du kan finne det på side, side 27, fotnote 3.

Den konservative FoxNews reporteren Tucker Carlson la på sin twitter konto ut en twitter melding hvor han viser til enkelte av de utrolige tingene som blir tatt opp i søksmålet samt en lenk til nettstedet scribd.com hvor du kan laste ned og lese søksmålet i sin helhet.

Ifølge søksmålet så skal den eneste livsstilen som ikke blir diskutert i interne forum hos Google være «den tradisjonelle heteroseksuelle monogame livsstilen», og den «fysiske tilstedeværelsen av hvite menn skal ha blitt møtt med avsmak og forakt».

Søksmålet er spesielt ødeleggende for venstresiden og de såkalte sosial rettferdighetskrigerne ettersom det ødelegger deres argument om at det er umulig å være rasistisk mot hvite mennesker fordi de holder institusjonalisert makt.

Damores-søksmål river denne tanken fra hverandre, og viser hvordan en av de største selskapene i Amerika og verden oppfordrer sine ansatte til å bokstavelig talt å bue, diskriminere og trakassere hvite menn på grunn av deres kjønn og hudfarge.

Kilde: Twitter.com/tuckercarlson