Sexroboter som stripper vist frem på teknomesse i Las Vegas

TEKNOLOGI/USA – Robotene ser ut til å ha invadert det som regnes som verdens største teknologimesse i Las Vegas, Nevada, og utfordret strippere til duell.

De dansende sexrobotene er bygget av den britiske kunstneren Giles Walker som bygget dem ut av skrapmetall og utstillings dukker.

Dansende sexroboter er ikke en nerds våte drøm lengre, men vil ønske gjester til Consumer Electronics Show som går av staben denne uken i Las Vegas, hvor verdenseliten innen teknologi nå vil møtes og vise frem sine siste oppfinnelser.

Skaperen og kunstneren Giles Walker som sammen med ledelsen for messen håper utstillingen med de dansende robotene vil appellere til både mannlige og kvinnelige gjester sa han ‘ønsket å bygge noe ut av skrap’ da han ble stilt spørsmål om hvordan han kom opp med ideen om å bygge robotene.

Robotene som er bygget av CCTV kameraer, deler av utstillings dukker, vindusviskere og skrapmetall er en del av utstillingen til Sapphire Gentleman’s Club som lenge har vært vert for en stor vareasjon av deltagere til verdens største teknologi messe.

Dette var bare et av de mange bisarre innslagene på årets CeBIT messe.

Kilde: thesun.co.uk