Mystisk smell skremte innbyggere i Dallas

MYSTIKK – Flere innbyggere i et Dallas-nabolag var forvirret onsdag kveld da de hørte et mystisk smell som førte til at de tenkte det verste som kunne ha hendt var årsaken til smellet.

Den rare hendelsen, fant sted rundt klokken åtte om kvelden, og forlot førte til at mange vitner lurer på om de nettopp hadde hørt en forferdelig bilulykke eller en skyteepisode.

Phillip Washington, som beskrev til Dallas CBS TV-stasjon det han hadde hørt som en «stor eksplosjon», sa at «det var uten tvil den høyeste lyden jeg har hørt.»

Heldigvis fanget et sikkerhetskamera i området opp hendelsen og ga et kritisk bevis for hva som forårsaket lyden da det fanget opp et lysglimt på himmelen like før smellet.

Ifølge en astronom er blinket et tegn på at en slags meteoritt- eller rommets rusk har falt ned fra verdensrommet og i prosessen forårsaket et sonisk smell.

Basert på størrelsen på lysglimtet antok han at det mystiske objektet trolig var på størrelse med grapefrukt, og at den sannsynligvis brente opp da den passerte gjennom jordens atmosfæren.

Kilde: dfw.cbslocal.com