Tysk famille ga husrom til Afghansk immigrant som så voldtok familiens fire år gamle datter

TYSKLAND/EU – En afghansk asylsøker i Tyskland har flyktet til Sverige og har registrert seg under en ny identitet etter å ha blitt anklaget for seksuelt misbruk av den fireårige datteren til familien som hjalp ham.

Saken til Ahmed M., som hevdet å være bare 12 da han kom til i Tyskland i 2016, er enda en historie om tillitt, misbruk og en annen beklager fortelling om tillit, misbrukte og byråkratisk blundere som har ført til at han slipper ustraffet fra sine ugjerninger, mens den fire år gamle jenta sitter igjen med fysiske og psykiske skader, og må gå i terapi.

Ahmed ble tatt inn i varmen av en katolsk familie i Berlin, sammen med flere andre afghanske «mindreårige», kort tid etter at han ankom Tyskland.

I juli i fjor ble han alene en ettermiddag med familiens minste datter Emily som dagen etter fortalte sin mor at hun hadde tilbragt tiden sammen med Ahmed ved å leke doktor og sykepleier.

Jenta ble så tatt til en spesialist ved en klinikk for Barn- og ungdomsmedisin i nærliggende Buch, hvor klinikken i en rapport fastslo at det fantes «stor mistanke om seksuelt misbruk», og at offeret indikerte det ikke vær første gang hun var blitt misbrukt av «flyktningen» som ovenfor myndighetene hevdet å være født i 1. Januar 2004 i Kabul.

Andre av immigrantene som hadde fått bodd i huset oppga at de hadde sett Ahmed misbruke jenta tidligere etter at de ble presset i politiavhør.

Politiet bemerket hans høyde, og hans skjeggvekst, og mistenker at han var eldre en 13 år da overgrepene fant sted.

Som 13 åring var han under den juridiske lavalderen i Tyskland, men saksøkeren Corinna Gögge avviste Emilys fars krav om å tvinge ham til å gjennomgå en test for å få fastslått hans alder.

Senere, fordi han nektet for anklagelsene, ble siktelsen mot ham falt.

I desember i fjor utstedte Tyskland en ny midlertidig oppholdstillatelse til Ahmed der det oppgis at han er født seks måneder senere en han oppga da han først kom til landet.

Kort tid etter flyktet han til Malmø i Sverige hvor han har registrert seg som flyktning ved å bruke navnet Ahmed M. – og hevdet at han ble født i 2005.

Kilde: dailymail.co.uk