Kontroversielle Lysglimt Johansen talte for studentersamfunnet i Trondheim

SAMFUNN – Det ble mye rabalder i pressen her i Norge da studentersamfunnet i Trondheim atter inviterte gründeren, politikeren og Trump supporteren Hans «Lysglimt» Johansen til å tale i samfunnets storsal.

Kritikken mot Lysglimt Johansen er at han grunnet hans sterke meninger rundt dagens immigrasjonspolitikk, og hans motstand mot å la seg reformere til å benytte et såkalt «akseptert» språk kan fremstå som rasistisk og bidra til å skape fremmedfrykt.

Dette er selvfølgelig ikke tilfelle mener Lysglimt Johansen som er en livsglad person som liker å tale «rett fra levra» som sitt store forbilde Donald Trump.

Under møtet snakket Lysglimt om Donald Trump og hans første år som president i USA, og samelignet ved enkelte tilfeller seg selv og hans egen inntreden i Norsk politikk med Donald Trumps inntreden i amerikansk politikk.

Lysglimt utrykket at han synes det var flott at Trump vant, og at man da unngikk å få valgt systemets store favoritt Hillary Clinton til USAs president.

Du kan høre hele innlegget her.

I en twitter melding kommenterer Lysglimt Johansen pressens hysteri ved hjelp av humor.

Mans Lysglimt Johansen holdt sin tale for en fullsatt storsal i studentersamfunnet stod noen få venstreekstremister i kulda utenfor, og demonstrerte mot Lysglimt som de mener holder nasjonalistiske og rasistiske holdninger etter som han støtter Donald Trumps politikk.

Lysglimt hevdet i sin tale at man nå har fått en ny høyreside i Norge som vokser frem, og at samfunnet vårt er i ferd med å endres i takt med Trumps presidentskap.

Kilder: Alliansen – Norge