Abroad In Japan

UNDERHOLDNING – Det finnes mange gode Youtube kanaler som de fleste av oss ikke er kjent med, men som produserer veldig bra innhold, og derfor vil vi nå hjelpe til å promotere enkelte av disse kanalene her på Rapport-X.

Første kanal ut er kanalen «Abroad in Japan» som er kanalen til en Britisk J-vlogger eller Japan Video Blogger kalt Chris Broad.

Chris Broad flyttet til Japan for å være engelsklærer, men oppga denne yrkeskarriæren da hans youtube kanal viste seg å være så populær at han kunne livnære seg kun ved hjelp av inntektene fra Youtube.

I Chris Broads videoer får vi ett lite innblikk i hvordan hans liv i Japan er, og hvordan Japansk kultur på mange måter skiller seg fra vår egen Europeiske kultur. Vi går også en del reisetips, og tips om hvordan man best kan møte det Japanske samfunnet for ikke å bli sett på som en utenforstående.

Sammensmeltningen av et seriøst reiseprogram fylt med informasjon og tips om Japan, og en utrolig flott britisk humor gjør at kanalen virkelig fenger, og at man ikke sovner mens man forsøker å ta til seg litt av informasjonen Chris Broad og hans japanske venner forsøker å formidle.

Kanalen er absolutt å anbefale for alle som har en interesse for Japan og japansk kultur, eller for de som måtte ønske å få seg en god latter.

Her er en smakebit:

Kilde: https://www.youtube.com/user/cmbroad44/