Tidligere politiker antas å ha skutt mot fem immigranter i Italia

Det er feil å vurdere folks lidelser ut fra rase, men er det ikke nettopp det norsk politisk korrekt presse gjør når de nå skriver om skyteepisoden i Italia der en tidligere politiker fra partiet Lega Nord skjøt mot fem afrikanere?

Hvordan kan det så ha seg at man slår opp denne saken der ingen enda er blitt drept som en stor internasjonal nyhet, mens man velger å fullstendig overse en sak hvor en italiensk kvinne på bestiliansk vis ble drept og partert av en svart immigrant i byen Macerata i Italia?

Saken viser tydelig at det ikke er det faktum at fem personer nå er skadeskutt som er av interesse for den norske politisk korrekte pressen, men muligheten til å sverte et italiensk politisk parti som står til høyre for den politiske ideologien den norske pressen har trykket til sitt bryst.

Objektiviteten i det norske nyhetsbildet er fullstendig borte, og man kan ikke lengre regne med at man skal få servert ekte nyheter som er bygget ene og alene på de faktiske forholdene i saken.

Nei nå skal alt vinkles ut fra et bestemt politisk korrekt verdensbilde, og det spiller da liten rolle om man må tråkke på noen «lik» for å spre det «gode» budskap. Og om det betyr at man gjennom rapporteringen tydelig gir inntrykk av at en afrikaners ve og vel er mer verdt en en hvit italiensk kvinnes liv så får det så være.

Spørsmålet den norske befolkningen nå bør stille seg er om hvorvidt de tror denne formen for politisk korrekt skremselspropaganda vil skape mer eller mindre konflikter blant de ulike etniske grupperingene vi nå har fått i Europa og Norge, eller om de tror det vil bidra til å redusere den?

Kilde: dagbladet.no